A-Rosa

Casual Cruisen bij A-Rosa

De Duitse riviercruisemaatschappij A-Rosa heeft een moderne vloot van 13 schepen die ongetwijfeld tot de kleurrijksten van Europa horen. Frisse hutten en kleuren over het gehele schip zorgen voor een casual sfeer. 

Bijzonder is dat A-Rosa met haar 4-sterren-plus riviercruiseschepen een jonger publiek probeert aan te spreken. Elk jaar worden er nieuwe schepen aan toegevoegd.  De schepen zijn allemaal erg netjes; kamers met een flink tweepersoonsbed (of 2×1) en een volledige badkamer. Een volledig buffet (met vrije tafelzitting) staat tot je beschikking voor het ontbijt, lunch en diner. De schepen kunnen een whirlpool of groter zwembad op het bovendek hebben, een putting-green, een spa, sauna en uiteraard een lounge waar men ’s avonds bij elkaar komt.

” Cruisen bij A-Rosa is een cruise zonder verplichtingen: het buffet is geweldig, en de sfeer casual. De hutten zijn erg ruim. Vooral de Spa en zwembaden bij A-Rosa zijn uitmuntend, én gratis te gebruiken!  – Miriam 

Duitstalig of internationaal programma

De taal die aan boord gesproken wordt, is voornamelijk Duits. Op bepaalde schepen wordt een internationaal (Engelstalig) programma gedaan. A-Rosa heeft op elke rivier minimaal één schip varen dat internationaal georiënteerd is. Dit zijn:

  • Douro: A-Rosa Alva
  • Donau: A-Rosa Donna, A-Rosa Silva
  • Rijn: A-Rosa Aqua, A-Rosa Flora, A-Rosa Silva
  • Nederland en België: A-Rosa Sena (lees hier de reportage!)
  • Seine: A-Rosa Viva
  • Rhone: A-Rosa Stella

Families

In de zomermaanden reizen veel families met kinderen mee met A-Rosa en is er een kinder-animatieprogramma aan boord! De nieuwe A-Rosa Sena heeft mooie familiekamers (tot 5 personen), dagelijks meerdere malen een kinderclub en een kinderzwembad aan boord. Daarmee is A-Rosa met stip de meest familievriendelijke riviercruiserederij.

Wij cruisten als familie, met onze 8-jarige mee op de A-Rosa Sena:

Lees zeker ook:

Miriam cruiste eerder ook mee op A-ROSA Donna over de Donau vanuit Boedapest. Lees hoe dit was.

 

 

 

Hoe is het varen bij A-ROSA?

Wij cruisten mee op de A-ROSA Donna over de Donau en op familieschip A-ROSA Sena door Nederland. Hoe was het aan boord en wat kan je verwachten aan boord? Lees het snel:

De vloot bestaat uit:

A-Rosa Aanbiedingen

Rivier >
Donau
Douro
Nederland
Main
Moezel
Nijl
Rhone
Rijn
Saar
Seine
Wolga

Casual cruisen vanuit Wenen over de Donau

A-Rosa: 50% lastminute korting

Cruises kunnen onder andere geboekt worden bij:

A-Rosa

Lees het laatste cruisenieuws