A-Rosa


De Duitse riviercruisemaatschappij A-Rosa heeft een moderne vloot van 12 schepen die ongetwijfeld tot de kleurrijksten van Europa horen. Frisse hutten en kleuren over het gehele schip zorgen voor een casual sfeer. Bijzonder is dat A-Rosa met haar 4-sterren-plus riviercruiseschepen een jonger publiek probeert aan te spreken. Elk jaar worden er nieuwe schepen aan toegevoegd.  De schepen zijn allemaal erg netjes; kamers met een flink tweepersoonsbed (of 2×1) en een volledige badkamer. Een volledig buffet (met vrije tafelzitting) staat tot je beschikking voor het ontbijt, lunch en diner. De schepen kunnen een whirlpool op het bovendek hebben, een putting-green, een spa, sauna en uiteraard een lounge waar men ’s avonds bij elkaar komt.

Duitstalig of internationaal programma

De taal die aan boord gesproken wordt, is voornamelijk Duits. Op bepaalde schepen wordt een internationaal (Engelstalig) programma gedaan. A-Rosa heeft op elke rivier minimaal één schip varen dat internationaal georiënteerd is. Dit zijn:

  • Douro: A-Rosa Alva
  • Donau: A-Rosa Donna, A-Rosa Silva
  • Rijn: A-Rosa Aqua, A-Rosa Flora, A-Rosa Silva
  • Seine: A-Rosa Viva
  • Rhone: A-Rosa Stella

Families

In de zomermaanden reizen veel families met kinderen mee met A-Rosa en is er een kinder-animatieprogramma aan boord. Daarmee is A-Rosa met stip de meest familievriendelijke riviercruiserederij.

 

De vloot bestaat uit:

Lees het laatste cruisenieuws

Cruises kunnen onder andere geboekt worden bij:

Captain Cruise Cruisewinkel Travel Store