Vroegboekkorting voor 2025 bij AmaWaterways van 20%

Luxe all-inclusive riviercruisemaatschappij AmaWaterways heeft aangekondigd dat reserveringen voor haar riviercruiseroutes in 2025 zijn geopend, met een vroegboekkorting tot 20 procent op boekingen vóór 30 september 2023. Het programma voor 2025 omvat tal van nieuwe opties, waaronder twee nieuwe schepen en twee nieuwe routes.

“Nu 2023 een zeer succesvol jaar lijkt te worden en alle indicaties wijzen op een recordbrekend jaar 2024, kunnen we niet verheugder zijn om de opening van reserveringen voor onze 2025-routes aan te kondigen”, aldus Rudi Schreiner, mede-oprichter en president van AmaWaterwegen. “Om aan de groeiende vraag naar riviercruises te voldoen, hebben we extra schepen in Colombia en Portugal, waarmee onze bekroonde vloot nu op 29 riviercruiseschepen komt die elk tussen de 28 en 196 gasten verwelkomen. We introduceren ook een nieuwe Keizerlijke Donau-reisroute van zeven nachten op de Donau en brengen onze Magnificent Europe-reisroute van 14 nachten terug die gasten van Amsterdam naar Boedapest brengt, wat nieuwe en terugkerende gasten zal aanspreken die wat extra tijd willen besteden aan het verkennen van de fascinerende kunst, muziek, geschiedenis en culinaire hoogstandjes in deze regio.”

<center>Lees meer over de Donaucruise die Miriam maakte met AmaWaterways >><center>

Nieuwe schepen: AmaMelodia en AmaSintra

AmaWaterways zal in november 2024 geschiedenis schrijven als de eerste grote riviercruisemaatschappij die gasten meeneemt langs de Magdalena-rivier in Colombia, met de lancering van de luxueuze AmaMagdalena voor 60 passagiers. In juni 2025 voegt AmaMelodia zich bij haar zusterschip met 32 passagiershutten met balkons. Op beide schepen kunnen gasten zich verheugen op lokaal geïnspireerde Latijns-Amerikaanse gerechten, meeslepende excursies en een verscheidenheid aan levendig amusement dat representatief is voor de kleurrijke cultuur van het land. AmaWaterways biedt haar gewaardeerde gasten de keuze tussen twee betoverende reisroutes van zeven nachten, Wonders of Colombia en Magic of Colombia, zeilend tussen Cartagena en Barranquilla met optionele landarrangementen voor en na de cruise in Medellin, Colombia en Panama City.

De Magic of Colombia-cruise van zeven nachten op AmaMelodia kost vanaf € 3240 per persoon voor vertrek van juni tot augustus 2025, inclusief een vroegboekkorting van 5%.

AmaSintra biedt reizigers nog meer mogelijkheden om Portugal te ontdekken en voegt zich bij haar gouden zusterschip AmaDouro en de verbluffende AmaVida voor onvergetelijke reizen langs de rivier de Douro. AmaSintra biedt een keuze uit twee zeer gewilde routes van zeven nachten: de Verleidelijke Douro, een rondreis vanuit Porto en de al even opwindende Flavours of Portugal & Spain, een betoverende zeilervaring tussen Porto en Vega de Terron, Spanje.

De zeven nachten durende Enticing Douro-cruise op AmaSintra kost vanaf € 3252 per persoon voor vertrek op 26 december 2025, inclusief een vroegboekkorting van 10%.

Nieuwe route: keizerlijke Donau

In 2025 lanceert AmaWaterways een nieuwe rondreis van zeven nachten vanuit Boedapest, Hongarije, op de iconische rivier de Donau. Naast het genieten van de schilderachtige cruise rond de Donau-bocht, zullen reizigers genieten van een bezoek aan Bratislava, Durnstein en Wenen met de mogelijkheid om zich te verdiepen in de legendes uit het verleden en historische gebeurtenissen die hun sporen hebben nagelaten langs deze fascinerende Europese waterweg. Gasten kunnen kiezen voor een pre-cruise landarrangement van twee nachten in Boedapest om zich verder onder te dompelen in de opwindende culinaire scene en het rijke Joodse erfgoed van de stad voordat ze aan hun riviercruise-avontuur beginnen.

De keizerlijke Donau-cruise van zeven nachten kost vanaf € 1940 per persoon voor het vertrek op 9 februari 2025 op AmaMagna, inclusief 20% vroege cruise-besparing.

Terugkerende reisroute: prachtig Europa van Amsterdam naar Boedapest

Met de toegenomen vraag naar langere vakanties, is AmaWaterways verheugd haar Magnificent Europe-reisroute van 14 nachten in 2025 terug te brengen. Varend tussen Amsterdam en Boedapest, Hongarije, treden gasten in de voetsporen van keizers, koningen en koninginnen, zoals ze zijn ondergedompeld in het hart van Europa, de Continental Divide oversteken langs de Donau, de Main en de Rijn en vijf boeiende landen en het historische Main-Donau-kanaal doorkruisen. Bovendien hebben gasten het voorrecht om getuige te zijn van meerdere UNESCO-werelderfgoedlocaties, zoals de ontzagwekkende gotische kathedraal van Keulen, het grote Würzburg Residenz-paleis, de charmante oude binnenstad van Bamberg en Regensburg en de adembenemende abdij van Melk, naast wandel- en fietsen door adembenemende landschappen in Passau en Wenen.

De Magnificent Europe-cruise van veertien nachten kost vanaf € 5.098 per persoon voor het vertrek op 12 april 2025 op AmaViola, inclusief 10% vroegboekkorting.

AmaWaterways is altijd inclusief fooien, maaltijden, excursies en een sportexpert aan boord.

Bekijk deze Mooie Cruises bij

Captain Cruise Cruisewinkel  

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *