Contact

Voor vragen, opmerkingen of aanvullingen neem contact op met info@cruisereiziger.nl

Wij zijn Riviercruisereizigers

Riviercruisereiziger.nl wordt gemaakt door Miriam Weeda en Marco van Wijk. Deze cruisesite is specifiek gericht op riviercruisen. Je kunt dan ook alles lezen over riviercruises, rivieren en schepen in de vorm van persoonlijke blogs, scheepsbezoeken en reportages. In 2005 zijn we voor het eerst op een riviercruiseschip gestapt en waren we meteen verkocht!

Na een aantal jaren cruisen, wilden we meer mensen kennis laten maken met cruisevakanties. Daarom is in 2010 Cruisereiziger gestart en vanaf juli 2020 Riviercruisereiziger.nl. Sinds 2023 hebben we een samenwerking met branche-organisatie CLIA als #choosecruise member. 

Miriam schrijft op verzoek informatie-artikelen over cruisen of ze kan een presentatie over cruisen verzorgen. Op de radio zijn we te horen geweest bij Met het Oog op Morgen (NOS Radio 1),  Cappuccino (NCRV Radio 2) en Plein 5 (NCRV Radio 5).

Social media

Cruisereiziger is te volgen via TwitterFacebook, Instagram, en Youtube.

Samenwerken met ons of adverteren op Riviercruisereiziger.nl?

Leuk dat je wilt samenwerken met Riviercruisereiziger! Als nummer 1 in de Nederlandstalige cruisewereld maken we uitgebreide reportages van (pers)reizen en scheepsbezoeken. Wil je jouw dienst of product in de spotlight zetten? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor bijvoorbeeld een mooie reportage of bannering op de website of nieuwsbrief. Jaarlijks bereiken we met alle websites meer dan een half miljoen bezoekers. De inhoud op Riviercruisereiziger sluit uiteraard zoveel mogelijk aan bij wat een cruisereiziger interesseert zoals bestemmingen, hotels en cruises 🙂

Heb je interesse in een samenwerking? Neem direct contact op met Miriam via miriam@cruisereiziger.nl.