Feenstra Rijn Lijn

Feenstra Rijn Lijn

De Nederlandse riviercruisemaatschappij Feenstra Rijn Lijn is allang niet meer alleen aan het varen over de Rijn. Ook op de andere rivieren in Nederland, België, Duitsland en verder. Sommige van de riviercruise schepen worden (delen van het jaar) gecharterd aan buitenlandse reisorganisaties. Zo varieert het aantal schepen waarmee voor Nederlandse passagiers gevaren kan worden.

De schepen verschillen allemaal van elkaar. De meeste hutten hebben bedden die overdag een zitje zijn en ’s avonds worden omgetoverd tot een bed. Afhankelijk van het schip kan er een zwembad zijn, bibliotheek, fitness, een lift etc. De schepen zijn over het algemeen wel iets ouder, met veel charme aan boord.

Fijn is dat vrijwel alle riviercruises voor de regio Duitsland, België en Nederland in Arnhem starten. Nieuw in 2021 zijn cruises met de Swiss Pearl over de Donau.

Ontbijt en lunch worden in buffetvorm en het diner aan tafel uitgeserveerd. Drankjes van de bar zijn altijd voor eigen rekening.

De vloot bestaat uit:

Het laatste nieuws van Feenstra Rijn Lijn

Cruises van Feenstra Rijn Lijn kunnen onder andere geboekt worden bij:

De Jong Intra