Open Dagen Feenstra Rijn Lijn op Johann Strauss in Lemmer en Enkhuizen

Feenstra Rijn Lijn organiseert dit jaar twee open dagen in het noorden van ons land. Op donderdag 1 en vrijdag 2 februari 2024 is de Johann Strauss het decor voor een open huis.

Op 1 februari ligt het schip in Enkhuizen aan de Gependam en een dag later, op 2 februari in Lemmer aan de Vuurtorenweg. Op beide dagen van 10:00-16:00 uur ben je welkom en staat bovendien koffie met wat lekkers klaar. Je hoeft je niet aan te melden om het schip te bezoeken.

Bekijk alle Feenstra Rijn Lijn cruises bij:

De Jong Intra OAD  

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *