Live reportage Amadeus Provence: over de Rhône en Saône

Miriam vaart in de week van 18-25 april mee met de Amadeus Provence in Frankrijk. Het luxe vijfsterren schip van rederij Lüftner Cruises, heeft plek voor slechts 140 passagiers. De cruise start in Lyon en gaat vervolgens naar het Noorden over de Saône. Daar stopt het schip bij de steden Macon, Chalon-sur-Saône en Tournus. De Amadeus Provence vaart daarna terug via Lyon naar het Zuiden over de Rhône, waar Miriam Avignon, Arles, Châteauneuf-du-Rhône en Le Pouzin bezoekt.

Ben jij benieuwd hoe het is om te cruisen op de Saône en Rhône? Miriam stapt donderdagmiddag in Lyon aan boord en vaart mee op de 8-daagse cruise. Een exclusief verslag vind je op deze pagina, FacebookTwitter en Instagram. Wil jij iets specifieks weten of zien? Stuur ons een mail of laat onderstaand een reactie achter.

Wil jij ook cruisen met de Amadeus Provence? Bekijk deze cruises (vanaf €1259) bij:
Cruise Travel Cruisewinkel Zeetours

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *