AmaWaterways

In luxe all-inclusive cruisen met AmaWaterways

AmaWaterways is een ultraluxe riviercruisemaatschappij die vaart in Europa, Egypte, Rusland, in Azië (Viëtnam) en in Colombia. De rederij biedt een all-inclusive pakket aan inclusief excursies! Daarbij behoren ook fietsexcursies met eigen fietsen. Aan boord vind je een fijne familiaire sfeer waarbij je je snel thuis voelt.

De zeer luxe riviercruiseschepen zijn speciaal ontworpen met veel ruimte. Ze omvatten vaak twee lounges, een restaurant, spa en een zonnedek met whirlpool. Gasten kunnen gebruik maken van gratis wifi aan boord. 

Ruime Hutten

De hutten zijn ruim en zeer goed ingericht. Meer dan 80% heeft een Frans balkon (schuifdeuren) of een balkon. Gasten worden culinair verwend in het restaurant waarbij ook de drankjes inclusief zijn. Daarnaast zijn er ’s middags hapjes en theetijd. Voor gasten staat er 24 uur per dag thee/koffie klaar.

De schepen bevatten veel innovaties. Zo is er een superhandige app voor gasten waarop de route meegekeken kan worden, het dagelijks programma te zien is, maar ook bijvoorbeeld de openingstijden van de restaurants. Op de tv is een infotainment systeem geïnstalleerd en biedt onder andere webcams van het schip aan, films, muziek en de mogelijkheid om de tv als computer te gebruiken. Daarnaast er er gratis wifi aan boord.

Wellness en sport

AmaWaterways heeft aan boord een zeer uitgebreid wellnessprogramma met een wellnesstrainer die elke dag lessen verzorgd, zoals yoga en stretch. Er is veel ruimte voor actieve excursies, zoals lopen, actievere wandeltochten en fietsen. De gemiddelde leeftijd aan boord ligt zo rond de 55 jaar.

 

“De rederij vaart met prachtige zeer verzorgde schepen met een hoog culinair niveau aan boord. Samen met de familiaire sfeer en het feit dat de excursies inclusief zijn, zijn dit cruises om naar uit te kijken!”  – Miriam

Hoe is het aan boord?

Wij cruisten mee op de AmaLea over de Donau naar Boedapest, en onlangs op de AmaMagna van Roemenië naar Boedapest, en werden we verwend aan boord!  Ook bezocht Miriam de geweldige AmaMagna en de AmaVerde. Lees snel verder hoe het aan boord is:

De vloot bestaat onder andere uit:

AmaStella

AmaStella

In vloot:
Aantal Passagiers
Rivier(en)
Lees meer over dit schip

AmaSintra

In vloot:
Aantal Passagiers
Rivier(en)
Lees meer over dit schip

AmaWaterways cruises zijn verkrijgbaar bij:

Captain Cruise Zeetours

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

One thought on “AmaWaterways

  • AMA Cruise op de Rhone was fantastisch.
    We willen nog wel eens genieten richting Duitsland of meer

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *