Uniworld

Rederij Uniworld is uniek in de wereld van riviercruises door haar sfeervolle boetiek cruiseschepen. Deze zijn tot in detail klassiek ingericht en bieden een all-inclusive beleving aan.  Uniworld vaart over de Europese rivieren zoals Donau, Seine, Douro en Rijn. Ook vertrekt Uniworld zeer regelmatig vanuit Amsterdam. Bovendien vaart Uniworld in Azië, Egypte en Peru. Uniek zijn de langere verrassende routes van bijvoorbeeld Venetië naar Istanbul, in combinatie met een treinreis.

Bij Uniworld is alles bij de prijs inbegrepen; culinaire maaltijden, drankjes bij de maaltijden, wifi, fooien en een selectie van excursies (minimaal 1 per dag inclusief). Ook kan je gebruik maken van fietsen en zijn transfers van/naar het vliegveld inclusief.

De hutten variëren van ‘Classic’ hutten met ramen aan de bovenkant tot en met zeer weldadige suites met dito inrichting, inclusief conciërge service. Aan boord zijn waar mogelijk diverse restaurants, een binnenzwembad, spa en fitness aanwezig.

Uniworld kiest voor een minder aantal passagiers aan boord, zo rond de 120-150 en een personeelsbezetting van ongeveer 1 (personeelslid) op 3 gasten.

De vloot bestaat onder andere uit:

Joie de Vivre

Joie de Vivre

In vloot:
Aantal Passagiers
Rivier(en)
Lees meer over dit schip

Bekijk enkele cruises

 

 

Het laatste nieuws