2 voor 1 aanbieding op Mekong landprogramma bij AmaWaterways

De luxe riviercruisemaatschappij AmaWaterways heeft een exclusief 2-voor-1-landpakket aanbieding aangekondigd. Gasten die een landpakket van zes of acht nachten boeken in combinatie met een riviercruise van zeven nachten door Vietnam en Cambodja in 2024 en 2025, kunnen deze korting meepakken.

Gasten die geselecteerde Charms of the Mekong- of Riches of the Mekong-routes boeken, kunnen tot 31 december 2023 profiteren van de aanbieding. Gasten die niet kiezen voor het 2-voor-1-landpakket profiteren in plaats daarvan van 20% korting op de cruises die zijn inbegrepen bij de promotie.

“We zien een verlangen naar authentieke ervaringen op exotische bestemmingen, dus we zijn blij om onze gasten onze  landpakketten voor en na de cruise in Vietnam en Cambodja aan te bieden tegen een speciale 2-voor-1-prijs”, aldus Kristin Karst, executive vice-president en mede-oprichter van AmaWaterways. “Reizigers die op zoek zijn naar een langere ervaring hebben nu de mogelijkheid om hun langverwachte reis door Vietnam en Cambodja volledig te omarmen, hun verblijf te verlengen om boeiende steden te verkennen en UNESCO-werelderfgoedlocaties zoals Ha Long Bay en Angkor Wat te bezoeken.”

Routes

Oudong - AmaWaterwaysAls onderdeel van deze landpakketten voor en na de cruise kunnen reizigers iconische bestemmingen verkennen, waaronder Hanoi, Ha Long Bay, Siem Reap en Ho Chi Minh-stad, begeleid door de professioneel opgeleide cruisemanagers van AmaWaterways, terwijl ze genieten van begeleide excursies, transfers en verblijf in luxe hotels.

De routes Charms of the Mekong en Riches of the Mekong nemen reizigers mee langs de Mekong-rivier tussen Ho Chi Minh-stad in Vietnam en Siem Reap in Cambodja, waarbij ze landelijke dorpen, kleurrijke markten en een klooster bezoeken, waar ze een speciale boeddhistische zegen zullen ontvangen van monniken. Gasten krijgen de kans getuige te zijn van bekwame ambachtslieden die voortreffelijk handwerk en delicatessen creëren, en worden getrakteerd op authentieke ervaringen, waaronder ritten per ossenkar, tuk-tuk en fietstaxi.

De 2-voor-1-landpakketaanbieding is van toepassing op geselecteerde vertrekdata, waaronder:

Charmes van de Mekong (Ho Chi Minh-stad tot Siem Reap)

2024: 5 en 19 augustus; 2, 16, 30 september; 14 en 28 oktober; 25 november; 9 en 23 december

2025: 6 en 20 januari; 3 maart 31; 14 april

 

Rijkdommen van de Mekong (Siem Reap tot Ho Chi Minh-stad)

2024: 12 en 26 augustus; 9, 23 september; 7 oktober; 18 november; 2, 16, 30 december

2025: 13 januari; 3 en 10 februari; 10 maart; 7 april 21

Prijzen beginnen vanaf € 3.469 per persoon voor het cruise- en landpakket van 13 nachten, waarbij de zeven nachten durende Riches of the Mekong-cruise van Siem Reap naar Ho Chi Minh-stad aan boord van AmaDara wordt gecombineerd met 2 nachten in Hanoi, 1 nacht in Ha Long Bay en 3 nachten in Ha Long Bay. nachten in Siem Reap vóór de cruise. De prijs, inclusief de 2 voor 1-actie op grondpakketten, vertegenwoordigt een besparing van € 870 per persoon.

Bekijk deze Mooie Cruises bij

Captain Cruise Cruisewinkel  

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *