VIVA Cruises viert 5-jarig bestaan

Riviercruisemaatschappij VIVA Cruises vierde vrijdag haar 5-jarig bestaan. Op 3 november 2018 vond de eerste riviercruise plaats van de rederij aan boord van de MS Savor op de Donau. In hetzelfde jaar ontstond ook het motto van het bedrijf ‘Enjoy the Moment’.

In maart 2020 werd de Swiss Tiara omgedoopt tot de VIVA Tiara. Twee jaar later kwam het eerste nieuwbouwschip van Viva Cruises in de vaart: VIVA One. Nog binnen een jaar volgde ook een zusterschip, VIVA Two, met een nieuw design en een derde restaurant.

Een derde nieuwbouwschip maakt volgend jaar zijn debuut, VIVA Enjoy. Haar maiden voyage staat gepland op 22 september 2024 vanuit Frankfurt naar Wenen. VIVA Enjoy wordt het achtste schip in de vloot van de Duitse riviercruisemaatschappij.

Riviercruises met VIVA Cruises zijn boekbaar bij:
Viva Cruises Captain Cruise Cruisewinkel   TUI

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *