Scenic Cruises: all-inclusive riviercruisen op niveau

Scenic Cruises is een Australische reisorganisatie die zich richt op rondreizen, riviercruises en luxe jachten met een zes sterren service. Aan boord zijn service en aandacht vanzelfsprekend op de luxe schepen waar alles inclusief is. In 2022 bezocht Miriam de Scenic Amber en liet zich rondleiden door het schip dat voorzien is van allerlei technische snufjes.

Uniek bij de rederij is de Scenic app die je gedurende de cruise begeleidt door de regio met toeristische info en uitleg over de plekken waar je langs vaart.

Wat is inbegrepen?

Bij Scenic Cruises is alles in de prijs inbegrepen: uiteraard alle maaltijden, premium drankjes (de gehele dag door), gebruik van minibar, butlerservice, wifi, fooien en talloze excursies, ook bijzondere excursies.

De vloot bestaat uit:

De rederij heeft 10 riviercruiseschepen in Europa en 2 in Azië. In Europa varen de schepen over Donau, Main, Rijn, Rhone, Douro en Seine. In Azië over de Mekong.

Het laatste nieuws van Scenic Cruises

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *