Scenic Cruises: all-inclusive riviercruisen op niveau

Scenic CruisesScenic Cruises is een Australische reisorganisatie die zich richt op rondreizen, riviercruises en luxe jachten met een zes sterren service. Aan boord zijn service en aandacht vanzelfsprekend op de luxe schepen waar alles inclusief is. In 2022 bezocht Miriam de Scenic Amber en liet zich rondleiden door het schip dat voorzien is van allerlei technische snufjes.

Uniek bij de rederij is de Scenic app die je gedurende de cruise begeleidt door de regio met toeristische info en uitleg over de plekken waar je langs vaart.

Scenic heeft inmiddels ook enkele zeecruiseschepen, jachten, waarmee een select aantal passagiers de meest afgelegen gebieden van de wereld kunnen verkennen. Denk aan Antarctica maar ook de warmere gebieden. Deze schepen hebben zelfs een duikboot en helikopter mee aan boord. Meer hierover op Cruisereiziger.

 

Wat is inbegrepen bij Scenic Cruises?

Bij deze rederij is alles in de prijs inbegrepen: uiteraard alle maaltijden, premium drankjes (de gehele dag door), gebruik van minibar, butlerservice, wifi, fooien en talloze excursies, ook de bijzondere excursies.

 

De vloot bestaat uit:

De rederij heeft 10 riviercruiseschepen in Europa en 2 in Azië. In Europa varen de schepen over Donau, Main, Rijn, Rhone, Douro en Seine. In Azië over de Mekong.

 

Je boekt Scenic bij:

  Yacht Cruise Company Captain Cruise

 

Hoe ziet het er van binnen uit?

Wij konden bij enkele schepen binnenkijken:

 

Het laatste nieuws van Scenic Cruises

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *