Vijf onvergetelijke riviercruises vanuit Nederland met de Horizon

De Jong Intra zocht de mooiste onvergetelijke riviercruises uit op de Horizon, een kleiner schip met slechts plek voor 98 passagiers. Het schip kan door haar geringe lengte de pittoreske rivieren opzoeken maar ook de bruisende steden aan de grotere rivieren. De tips van De Jong Intra:

1. Romantische Rijn met een vleugje Moezel

Je vertrekt handig vanuit Arnhem en je vaart zuidelijk langs het mooiste gedeelte van de Rijn naar Koblenz. Daar ga je met het schip een stukje de Moezel op naar het prachtige dorpje Cochem. Onderweg bezoek je op deze cruise Düsseldorf, Keulen, Andernach, Cochem en Koblenz. Vertrek: 20 juni 2024 Prijs: 7 dagen vanaf €973

Bekijk deze Rijn en Moezel cruise >>

 

2. Door vier Hollandse provincies

Bij de Vier Hollandse provincies cruise ga je vanuit Arnhem naar de mooiste bestemmingen in Overijssel (Deventer), Friesland (Lemmer, Sneek, Harlingen, Stavoren), Noord-Holland (Medemblik, Enkhuizen, Hoorn) en de provincie Utrecht (Wijk bij Duurstede). Zelf zijn wij fan van Friese havens waar je de mooiste zeilschepen ziet liggen! Ook kan je vanuit Harlingen ook nog met de veerboot een bezoek brengen aan Vlieland of Terschelling.

Vertrek: 25 juli 2024
Prijs: 7 dagen vanaf €822

 

 

 

 

Bekijk deze 4 Hollandse provincies cruise >>

 

 

 

3. Betoverende Rijnreis met de Horizon

Aan het einde van de zomer bezoek je vanuit Arnhem de mooiste plekjes aan de Rijn, van grote steden tot pittoreske dorpjes. Je bezoekt Düsseldorf, Keulen, Linz, Andernach, Rüdesheim, Oberwesel en Boppard op deze reis.

Vertrek: 22 augustus 2024
Prijs: 7 dagen vanaf €973

 

 

Bekijk deze betoverende Rijnreis >>

 

 

4. Voorjaarscruise door Nederland en België

Cruisen door Nederland en België is een onontdekt pareltje! Vanuit Rotterdam ga je naar Willemstad, Antwerpen, Brussel, Vlissingen, Middelburg en Zierikzee.

Vertrek: 24 april 2024
Prijs: 8 dagen vanaf €923

Bekijk deze voorjaarscruise >>

 

5.  Rijncruise vanuit Rotterdam!

Vertrek uit eigen land met deze cruise vanuit Rotterdam waarbij je via  Nijmegen naar Duitsland vaart. Je bezoekt Düsseldorf, Keulen, Andernach, Koblenz en Duisburg. De laatste stop breng je door in het verrassende Gorinchem. Vertrek: 18 oktober 2024 Prijs: 8 dagen vanaf €972

Bekijk deze Rijn en Moezel cruise >>

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *