Investeringsmaatschappij zet in op AmaWaterways

L Catterton, een toonaangevende mondiale investeringsmaatschappij, heeft een aanzienlijk belang verkregen in rederij AmaWaterways. L Catterton sluit zich aan bij de AmaWaterways oprichters Rudi Schreiner, Kristin Karst en de familie Murphy. Zij behouden het eigenaarschap. De rederij is sinds 2002 in de markt en is sindsdien gegroeid naar 29 schepen in vaargebieden over de hele wereld, inclusief Portugal, Azië en Zuid-Amerika.

“Dit is een spannend nieuw hoofdstuk voor AmaWaterways”, zegt Rudi Schreiner, medeoprichter en CEO van AmaWaterways. “L Catterton brengt uniek inzicht in de klanten van vandaag, evenals nieuwe ideeën over hoe we kunnen samenwerken om te profiteren van groeimogelijkheden binnen ons bedrijf.”

L Catterton, opgericht in 1989, is een toonaangevende, op de consument gerichte beleggingsonderneming, die ongeveer $35 miljard aan aandelenkapitaal en drie multi-productplatforms beheert: private equity, krediet en onroerend goed. Het bedrijf heeft meer dan 250 investeringen gedaan in enkele van de meest iconische consumentenmerken ter wereld. L Catterton werd in 2016 opgericht door het partnerschap van Catterton, LVMH en Financière Agache, het family office van Bernard Arnault.

Bekijk hier alle AmaWaterways cruises:

Captain Cruise Cruisewinkel  

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *