Vernieuwingen en nieuw schip in vloot van Nicko Cruises

De Duitse reisorganisatie Nicko Cruises laat enkele van haar schepen die dit jaar op de Rijn en Donau starten, renoveren. De riviercruiseschepen Bolero, Viktoria, Maxima en Belvedere krijgen een nieuwe look in de openbare ruimtes. Bovendien wordt op het zonnedek een bar met grill geplaatst.

Ook de Rhein Melodie en de Rhein Symphonie, beiden varend op de Rijn, ontvangen een nieuwe look. Zo worden de lounge, restaurants en bibliotheek voorzien van nieuwe modernere zitgelegenheden en tapijt.

Celina vanaf 2025

Op de Donau brengt Nicko Cruises vanaf het volgend seizoen, 2025, een nieuw schip naast de al bovenstaande Donau schepen. Het bouwgelijke schip zal de naam Celina dragen en biedt 8- en 15-daagse cruises aan van/naar Passau.

Vanaf maart 2025 tot en met oktober 2025 vaart het schip over de Donau van Passau naar het zuiden. Onderweg op de 8-daagse riviercruise bezoek je Linz, Wenen, Boedapest, Bratislava en Pöchlarn, een plaats in de buurt van het populaire beroemde klooster Melk.

De 15-daagse cruise biedt onder de noemer ‘Slow Cruising’ van april tot en met juni & in september 2025 nog meer bestemmingen dan op de hiervoor genoemde 8-daagse cruise. Je bezoekt ook Belgrado en je vaart door de IJzeren Poort in Roemenië.

Je cruist op deze schepen al vanaf €799 voor 8 dagen. Bekijk alle Nicko cruises bij:

Captain Cruise Cruisewinkel   TUI

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *