Nicko Cruises

Het Duitse Nicko Cruises heeft een zeer grote vloot riviercruiseschepen in geheel Europa en daarbuiten. Zo kan je cruisen in Portugal op de Douro, in Frankrijk (Seine, Rhone) en uiteraard op de Donau en de bekende rivieren dichtbij zoals de Rijn. De rederij heeft klassieke, boutique schepen en wat modernere schepen waarvan de NickoVision een van de beste cruiseschepen van het jaar 2019 werd genoemd door haar bijzondere inrichting. De schepen kenmerken zich door wit met rood. In 2021 kondigde de rederij een samenwerking aan met Diacare voor dialyse faciliteiten aan boord.

In 2019 is Nicko Cruises in de expeditiecruises gegaan met de World Explorer. De komende jaren komen er nog expeditieschepen bij. Ga voor meer informatie over deze schepen naar Cruisereiziger.nl

 

De vloot bestaat onder andere uit:

Frederic Chopin

In vloot/bouwjaar:
Aantal Passagiers
Lees meer over dit schip