Nicko Cruises

Nicko Cruises

Het Duitse Nicko Cruises heeft een zeer grote vloot riviercruiseschepen in geheel Europa en daarbuiten. Zo kan je cruisen in Portugal op de Douro, in Frankrijk (Seine, Rhone) en uiteraard op de Donau en de bekende rivieren dichtbij zoals de Rijn. De rederij heeft klassieke, boutique schepen en modernere schepen waarvan de NickoVision een van de beste cruiseschepen van het jaar 2019 werd genoemd door haar bijzondere inrichting. De schepen kenmerken zich door wit met rood. In 2021 kondigde de rederij een samenwerking aan met Diacare voor dialyse faciliteiten aan boord.

In 2019 is Nicko Cruises zeecruises gegaan met de Vasco Da Gama. Ga voor meer informatie over deze schepen naar Cruisereiziger.nl

Aan boord tref je een casual sfeer aan op de internationale schepen waar Duits en Engels gesproken wordt. 

Hoe ziet het er aan boord uit bij Nicko Cruises?

De laatste jaren konden we aan boord kijken bij nicko Cruises: op een Seine cruise met Seine Comtesse en een rondtour op de nicko Spirit. Lees hieronder hoe dat was!

 

De vloot van Nicko Cruises bestaat onder andere uit:

Douro Queen nicko Cruises copyright

Douro Queen

In vloot:
Aantal Passagiers
Rivier(en)
Lees meer over dit schip

Frederic Chopin

In vloot:
Aantal Passagiers
Rivier(en)
Lees meer over dit schip
Saxonia Thurgau

Thurgau Saxonia

In vloot:
Aantal Passagiers
Rivier(en)
Lees meer over dit schip

 

 

Het laatste nieuws van Nicko Cruises

Riverside Mozart - cruises Riverside
2 september 2023

Riverside Luxury Cruises

Riverside Ultraluxury Cruises is een kleine ultraluxe all-inclusive cruisemaatschappij met 5 luxe riviercruiseschepen. Elke passagier wordt in de watten gelegd…

 Cruises van Nicko Cruises boek je bij:

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!