Plantours gaat zich meer richten op Benelux met riviercruises

De Duitse reisorganisatie Plantours gaat zich het komende jaar meer richten om zee en riviercruises te promoten in Benelux en Scandinavië, doordat zij vanaf 1 april een contract hebben afgesloten met het sales- en marketingbureau AVIAREPS.

Plantours biedt hoogwaardige rivier-en oceaan cruises aan. Momenteel omvat hun vloot zes rivierschepen die door Europa varen en de MS Hamburg; een oceaan cruiseschip voor Duitstalige klanten die wereldwijde reizen aanbiedt. De zes rivierschepen zijn de Lady Diletta (uit 2020), Lady Cristina, Sans Souci, Elegant Lady, Rousse Prestige en La Marguerite. De rederij kiest voor cruises door Noord-Duitsland over de Elbe en de Oostzee (met Sans Souci), over de Rijn en door Nederland (Lady Diletta, Lady Cristina), de Moezel (bv Elegant Lady) en de Donau (Rousse Prestige). Voor cruises over de Mekong in Azië vaart Plantours met schip La Marguerite.

Plantours levert een uitstekende persoonlijke service aan al haar klanten en dit resulteert in een hoge mate van tevredenheid gedurende haar 35-jarige geschiedenis. De reisorganisatie kiest ervoor om ver buiten het massatoerisme op zee te blijven en exploiteert met groot succes het kleinste cruiseschip van Duitsland, de MS Hamburg. Deze wereldwijde cruises met een expeditie karakter worden aangevuld met een voortdurend groeiend aanbod van riviercruises in Duitsland en vele Europese landen.

Meer over Plantours lees je hier.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *