Plantours Kreuzfahrten

Plantours

De Duitse reisorganisator Plantours Kreuzfahrten heeft 1 zeecruiseschip, de Hamburg, en vaart met zo’n 6 riviercruiseschepen. De vloot varieert per jaar omdat de reisorganisatie haar schepen naar behoefte inhuurt.

De schepen zijn voornamelijk klassiek ingericht. Het allernieuwste schip, de Lady Diletta  (2020), heeft unieke 1-persoons kamers aan boord.

De schepen zijn voorzien van wat je van een riviercruiseschip kunt verwachten; goed verzorgde kamers, uitgebreid a la carte restaurant of buffet (lunch, ontbijt). Een koffie/thee hoek is altijd aanwezig zodat je zelf dit kunt pakken. Bovendien kan je een all-inclusive drankpakket bijboeken.

De taal die aan boord gesproken wordt, is Duits. Een achtdaagse cruise is zo’n €1099 per persoon.

Riviercruiseschepen

Momenteel omvat de vloot zes rivierschepen die door Europa en Azië varen en de MS Hamburg; een oceaan cruiseschip voor Duitstalige klanten die wereldwijde reizen aanbiedt (lees meer over dit schip op Cruisereiziger)

De zes rivierschepen zijn de Lady Diletta (uit 2020), Lady Cristina, Sans Souci, Elegant Lady, Rousse Prestige en La Marguerite. De rederij kiest voor cruises door Noord-Duitsland over de Elbe en de Oostzee (met Sans Souci), over de Rijn en door Nederland (Lady Diletta, Lady Cristina), de Moezel (bv Elegant Lady) en de Donau (Rousse Prestige). Voor cruises over de Mekong in Azië vaart Plantours met schip La Marguerite.

Sans Souci

In vloot:
Aantal Passagiers
Rederij
Lees meer over dit schip

Het laatste nieuws van Plantours

 

Cruises van Plantours boek je bij:

Captain Cruise  

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!