Plantours Kreuzfahrten

De Duitse reisorganisator Plantours Kreuzfahrten heeft 1 zeecruiseschip, de Hamburg, en vaart met zo’n 6 riviercruiseschepen. De vloot varieert per jaar omdat Plantours haar schepen naar behoefte inhuurt.

De schepen zijn voornamelijk klassiek ingericht. Het allernieuwste schip, de Lady Diletta  (2020), heeft unieke 1-persoons kamers aan boord.

De schepen zijn voorzien van wat je van een riviercruiseschip kunt verwachten; goed verzorgde kamers, uitgebreid a la carte restaurant of buffet (lunch, ontbijt). Een koffie/thee hoek is altijd aanwezig zodat je zelf dit kunt pakken. Bovendien kan je een all-inclusive drankpakket bijboeken.

De taal die aan boord gesproken wordt, is Duits.

Riviercruiseschepen (niet compleet overzicht)

Sans Souci

In vloot:
Aantal Passagiers
Rederij
Lees meer over dit schip

Het laatste nieuws

Cruises van Plantours boek je bij:

Captain Cruise  

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!