Plantours Kreuzfahrten

De Duitse reisorganisator Plantours Kreuzfahrten heeft 1 zeecruiseschip, de Hamburg, en vaart met zo’n 6 riviercruiseschepen. De vloot varieert per jaar omdat Plantours haar schepen naar behoefte inhuurt.

De schepen van Plantours zijn voornamelijk klassiek ingericht. Het allernieuwste schip, de Lady Diletta  (2020), heeft unieke 1-persoons kamers aan boord.

De schepen zijn voorzien van wat je van een riviercruiseschip kunt verwachten; goed verzorgde kamers, uitgebreid a la carte restaurant of buffet (lunch, ontbijt). Een koffie/thee hoek is altijd aanwezig zodat je zelf dit kunt pakken. Bovendien kan je een all-inclusive drankpakket bijboeken.

De taal die aan boord gesproken wordt, is Duits.

Riviercruiseschepen (niet compleet overzicht)

Sans Souci

In vloot/bouwjaar:
Aantal Passagiers
Lees meer over dit schip

Het laatste nieuws van Plantours

Cruises van Plantours boek je bij:

Captain Cruise