VIVA Cruises biedt aan boord voortaan TEEKANNE thee aan

Met de start van het riviercruiseseizoen 2024 krijgen theeliefhebbers een bijzondere traktatie bij VIVA Cruises. In samenwerking met TEEKANNE zal VIVA Cruises in de toekomst een ruime keuze aan hoogwaardige theesoorten van dit Duitse merk aanbieden.

Passagiers vinden de exclusieve selectie van TEEKANNE aan boord van de VIVA-vlaggenschepen VIVA ONE, VIVA TWO, VIVA TIARA, VIVA MOMENTS en, vanaf de winter, ook aan boord van de nieuwste toevoeging aan de vloot, VIVA ENJOY.

Inclusief in de prijs

Het Duitse merk TEEKANNE GmbH & Co. KG, Düsseldorf, staat al meer dan 140 jaar voor theegenot van de hoogste kwaliteit en innovatiekracht: Sinds de oprichting van het moederbedrijf R. Seelig & Hille in Dresden in 1882 heeft TEEKANNE een beslissende bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van de Duitse en internationale theemarkt. TEEKANNE maakt al sinds 1882 thee: van zwarte thee tot groene en witte thee, van kruiden- en fruitthee tot rooibosthee. Gasten aan boord kunnen van de thee genieten als onderdeel van het all-inclusive concept van VIVA Cruises, dat onder andere bestaat uit een uitgebreid ontbijtbuffet, gastronomische menu’s voor de lunch en ’s avonds, evenals de hele dag door hoogwaardige drankjes van het gehele barmenu en een altijd gevulde minibar in de hutten.

 

“We zijn blij dat we met TEEKANNE een culinaire partner aan boord hebben die niet alleen onze passie voor creatieve nieuwe ideeën deelt, maar, als bedrijf gevestigd in Düsseldorf, ook onze liefde voor de Rijnmetropool, de thuishaven van VIVA Cruises”, zegt Andrea Kruse, CEO van VIVA Cruises. TEEKANNE sluit perfect aan bij de culinaire wensen van de gasten en het verwenconcept van de rivierreisaanbieder.

“Samen met VIVA Cruises brengen we nu onze hoogwaardige theesoorten vanuit Düsseldorf naar de Europese rivieren”, voegt Andreas Budach, hoofd van TEEKANNE Foodservice, toe. “We zijn erg blij om samen het riviercruiseseizoen 2024 te starten en de vakantie van onze gasten – en daarom vaak de mooiste tijd van het jaar – volgens hun individuele behoeften te verrijken met ons hoogwaardige assortiment thee om momenten van ontspanning te verrijken. rust en genieten.”

Proef deze thee op een van de VIVA cruises:

Captain Cruise Cruisewinkel

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *