A-ROSA Sena viert eerste verjaardag op de Rijn

Het nieuwste schip van A-ROSA River Cruises, A-ROSA SENA, vierde op 18 juni haar eerste verjaardag. Sinds haar eerste cruise op de Rijn is de A-ROSA SENA meer dan 40 keer uit Keulen vertrokken met behulp van het innovatieve hybride aandrijfsysteem van het schip, dat het mogelijk maakt om op accu te varen. Dit doet het schip bijna emissievrij voor maximaal 45 minuten bij het in- en uitvaren van havens.

Daarnaast meldt de rederij dat sinds A-ROSA SENA is gaan varen, ze al meer dan 650 kinderen aan boord heeft verwelkomd en dat er nog veel meer worden verwacht in de loop van het seizoen.

Jörg Eichler, CEO van A-ROSA River Cruises licht toe: “A-ROSA SENA is uniek in haar soort op de Europese rivieren en zet de standaard voor onze volgende generatie schepen. Ze heeft al een ongelooflijk jaar achter de rug en haar ongeëvenaarde duurzaamheidsreferenties laten zien hoe serieus we op weg zijn naar een duurzame toekomst.”

“In het afgelopen jaar hebben gasten van alle leeftijden genoten van haar unieke faciliteiten, waarvan vele nog nooit eerder op een riviercruiseschip te zien waren. Het is fascinerend dat meer dan 650 kinderen kennis hebben gemaakt met riviercruisen aan boord van A-ROSA SENA en met de belangrijke schoolvakanties in aantocht zal dit aantal alleen maar blijven groeien.”

Veel faciliteiten voor families op A-Rosa Sena

A-ROSA SENA is een schip met veel primeurs, waaronder ruime familiehutten voor maximaal vijf personen, een speciale Kids Club-ruimte, een apart kinderzwembad op het zonnedek en een groot aantal baanbrekende technologieën als onderdeel van A-ROSA’s duurzame reis om de rivieren, landschappen en bestemmingen te beschermen voor de toekomstige generaties. A-ROSA wordt in augustus de eerste riviercruiserederij die zwemlessen aanbiedt aan boord van een van haar schepen, dankzij een samenwerking met Zwemschool Wasserlust.

Eichler voegt hieraan toe: “A-ROSA SENA is echt uniek en we hebben geweldige feedback gekregen van onze gasten aan boord tijdens het eerste seizoen, waarbij 95% van de gasten aangaf tevreden of zeer tevreden te zijn met hun reis. Het is ook geweldig om te horen hoe kinderen de riviercruises hebben omarmd en alles wat het te bieden heeft als familievakantieoptie.”

A-ROSA SENA vaart op de Rijn en bezoekt steden als Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Dordrecht. Ze biedt ook advents afvaarten en themacruises in maart en november.

Miriam bezocht het schip met de hele familie tijdens een kerstreis. Lees hier hoe uniek dit was:

Lees zeker ook:

Miriam cruiste eerder ook mee op A-ROSA Donna over de Donau vanuit Boedapest. Lees hoe dit was.

Je boekt A-Rosa bij:

A-Rosa Captain Cruise Cruisewinkel  

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *