Informatiebord voor ligplaatsen riviercruiseschepen in Amsterdam

Cruise Port Amsterdam heeft een informatiebord geopend met daarop informatie over waar cruiseschepen liggen in de haven. Zo kunnen gasten en iedereen die een bepaald schip zoekt, op een scherm alle riviercruiseschepen zien die op een bepaald moment ergens liggen. Door middel van een plattegrond met QR codes wordt meer informatie gegeven over deze ligplaatsen die verspreid liggen ten Noorden en Zuiden van het Centraal Station.

Het bord hangt links van de entree van de cruiseterminal van Amsterdam. 

Foto en informatie: Cruise Port Amsterdam

Wil je ook in Amsterdam starten met je cruise? Bekijk enkele cruises:
Captain Cruise Cruisewinkel De Jong Intra TUI Yacht Cruise Company

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *