Lyon is volgende halte voor Riverside Luxury Cruises

Het nieuwe schip van Riverside Luxury Cruises gaat in augustus van start op de Rhône met de Riverside Ravel. Tijdens deze bijzondere reis door de Provence wordt ook de Riverside Ravel gedoopt. Na het succesvolle debuut van de Riverside Mozart op de Donau, gaat nu het tweede schip van Riverside Luxury Cruises van start: De eerste cruise van Riverside Ravel start op 13 augustus 2023 in Lyon en neemt gasten mee tot een onvergetelijke tocht op de Rhône. Een primeur in twee opzichten: tijdens de zevendaagse reis wordt het schip ook gedoopt.

De Riverside Ravel garandeert gasten een bijzondere luxe: op het schip zijn er suites in plaats van hutten en butlerservice voor elke gast – daarnaast is een gastronomische keuken waarin alles aan boord vers wordt gemaakt, grotendeels van regionale producten. Maar niet alleen het schip zelf is bijzonder. Ook ervaringen in de Provence zijn bijzonder: bijvoorbeeld de steden Arles en Avignon bezoeken, met een eendje (Citroën 2CV) door de Beaujolais rijden of een schildercursus volgen bij een kunstenaar uit de streek. Voor deze pre-openingsfase hanteert Riverside Luxury Cruises speciale introductieprijzen.

Ben je ook nieuwsgierig naar zo'n mooie ultraluxe riviercruise?

Bekijk ze bij:

Yacht Cruise Company

Bekijk alle Rhone cruises:

 

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *