Phoenix Reisen

De Duitse reisorganisator Phoenix Reisen heeft 4 zeecruiseschepen en een groot aantal riviercruiseschepen in de vloot. Phoenix Reisen verzorgt alles tot in de puntjes. Cruisen met Phoenix betekent een mooie service, een fijne persoonlijke sfeer en zeer goed verzorgde maaltijden. De reisorganisatie vaart door heel Europa maar ook Azië en Egypte.

Elk jaar worden er nieuwe riviercruiseschepen aan de vloot toegevoegd.  De schepen zijn voorzien van wat je van een modern riviercruiseschip kunt verwachten; goed verzorgde kamers, uitgebreid a la carte restaurant of buffet (lunch, ontbijt). De schepen kunnen een whirlpool op het bovendek hebben, een putting-green, een spa, sauna en uiteraard een lounge waar men ’s avonds bij elkaar komt.

De taal die aan boord gesproken wordt, is voornamelijk Duits. Echter is er óók vaak Nederlands personeel aan boord bij wie je altijd even terecht kunt voor een praatje.

Hieronder zie je foto’s van het MS Andrea:

 

Hoe ziet het er van binnen uit bij Phoenix?

Miriam cruiste mee met:

Riviercruiseschepen (niet compleet overzicht)

Amina

Amina

In vloot:
Aantal Passagiers
Rederij
Lees meer over dit schip

 

 

Het laatste nieuws van Phoenix Reisen

Cruises kunnen onder andere geboekt worden bij:

Captain Cruise  

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!