Phoenix Reisen

De Duitse reisorganisator Phoenix Reisen heeft 5 zeecruiseschepen en een groot aantal riviercruiseschepen in de vloot. Phoenix Reisen verzorgt alles tot in de puntjes. Cruisen met Phoenix betekent service, een fijne persoonlijke sfeer en zeer goed verzorgde maaltijden.

Elk jaar worden er nieuwe riviercruiseschepen aan de vloot toegevoegd.  De schepen zijn voorzien van wat je van een modern riviercruiseschip kunt verwachten; goed verzorgde kamers, uitgebreid a la carte restaurant of buffet (lunch, ontbijt). De schepen kunnen een whirlpool op het bovendek hebben, een putting-green, een spa, sauna en uiteraard een lounge waar men ’s avonds bij elkaar komt.

De taal die aan boord gesproken wordt, is voornamelijk Duits. Echter is er óók vaak Nederlands personeel aan boord bij wie je altijd even terecht kunt voor een praatje.

Hieronder zie je foto’s van het MS Andrea (2020 in de vaart gekomen).

 

Riviercruiseschepen (niet compleet overzicht)

 

 

Het laatste nieuws van Phoenix Reisen

Cruises van Phoenix Reisen kunnen onder andere geboekt worden bij:

Captain Cruise