Nieuwste riviercruiseschip MS Alisa gedoopt van Phoenix Reisen

Vrijdag 31 maart is de nieuwste aanwinst van de Duitse reisorganisator Phoenix Reisen, het MS Alisa, gedoopt in Bonn. Het 135 meter lange nieuwe schip biedt 190 gasten in 96 hutten. Aan boord vind je een zeer comfortabele en moderne sfeer met twee restaurants en een ruim zonneterras mét klein dompelbad.. De hutten op de bovenste twee dekken zijn voorzien van Franse balkons.

Benjamin Krumpen, algemeen directeur van Phoenix Reisen, zei na de doop: “We zijn erg blij dat Katharina Lisa Wüst, als privévriend, de sponsoring van onze MS Alisa met haar middelste naam op zich heeft genomen.”  Wüst wenste het schip, de bemanning en de gasten goede wensen, en het nieuwste Phoenix-schip ontving de christelijke doopzegening van pastoor Raimund Blanke.

Het schip is een zusterschip van onder andere MS Alena, MS Andrea, MS Antonia en MS Asara van rederij Rijfers Nautisch Beheer.

Routes

De eerste gasten zijn nu op de eerste reis richting Koblenz met MS Alisa. Het schip zal het seizoen 2023 op de Rijn en Moezel doorbrengen met vier- en zevendaagse riviercruises. In november 2023 zijn er evenementenreizen met kapitein Morten Hansen uit de ARD-documentairereeks “Verrückt nach Meer”. Deze riviercruises met de tv-bekende collega’s aan boord zijn er al vanaf € 399,- p.p. boekbaar. Boek bij:

Captain Cruise  

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *