Bezoek riviercruiseschip MS Lafayette in Huizen en Rotterdam!

Benieuwd hoe het er aan toe gaat aan boord van een riviercruiseschip? Reisbureau Captain Cruise houdt samen met rederij CroisiEurope twee open dagen. Op 1 april 2023 kan je het schip Lafayette in Huizen bezoeken en op 2 april in Rotterdam.

Het scheepsbezoek is tussen 12:00 – 16:00 uur. Gedurende deze dagen kan je het schip  bezoeken en zal er elk uur een presentatie gehouden worden over de cruises van CroisiEurope. Aan boord wordt je ontvangen met een kop koffie of thee.

Ervaar zelf nu MS Lafayette. Het schip vaart over de mooie plekjes van de Rijn. Met slechts 82 passagiers biedt het schip een gezellige sfeer.

Meer informatie >>

Meer informatie over de rederij vind je hier.

Bekijk de Mooiste Cruises Bij:

Captain Cruise  

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *