Riviercruiseschip MS Alena gedoopt bij Phoenix Reisen

Vorige week vrijdag op 23 maart 2018 werd riviercruiseschip MS Alena feestelijk gedoopt in Bonn. Doopmoeder Elena Kramer-Miret, echtgenote van directeur Jörg Kramer van Phoenix Reisen, had de eer om het schip, personeel en passagiers een behouden vaart toe te wensen. Uiteraard ontbrak de champagnefles niet die tegen de boeg kapot werd geslagen.

MS Alena is eigendom van de Nederlandse firma Rijfers River Cruises. Phoenix Reisen zal de cruises gaan uitvoeren.

Het riviercruiseschip MS Alena biedt plaats aan 190 passagiers om 3 dekken, waarbij 74 van de hutten een Frans balkon hebben. Het schip heeft twee restaurants, een hoofdrestaurant en een specialiteitenrestaurant voor maximaal 34 gasten achter op het schip voor een bijzondere diner-ervaring. Er zijn verder onder andere een bibliotheek met haard, sauna & relaxruimte en op het zonnedek een whirlpool en barbecuemogelijkheden aanwezig.

Cruises zijn verkrijgbaar bij:

Captain Cruise

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aan het laden