Amsterdam middelpunt in unieke combinatiecruises Viking

Viking Sky in Amsterdam

Viking biedt dit jaar voor de eerste keer een combinatiecruise aan, waarbij een riviercruise wordt gekoppeld aan een zeecruise. Gasten krijgen de unieke kans om de rivieren van Europa te ontdekken op de Viking Longships voordat ze koers zetten naar Scandinavie op een van de oceaanschepen van Viking.

De twee routes die in 2018 en 2019 in juni worden aangeboden gaan van Budapest naar Bergen (22 dagen) en van Basel naar Bergen (15 dagen). Daarbij worden 6 landen en 15 tot 19 bestemmingen aangedaan. In beide gevallen wordt er via o.a. de Donau en de Rijn koers gezet naar Amsterdam. Na een bezoek aan Kinderdijk stapt men bij de Passenger Terminal Amsterdam over op een fjordencruise naar Bergen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *