Oad biedt nieuwe riviercruises aan in 2023

Reisorganisatie OAD heeft onlangs haar riviercruises voor 2023 weer bekendgemaakt. In dit jaar biedt OAD voor elk wat wils: Rijncruises door Duitsland, fietscruises langs de Donau of door Nederland. OAD werkt hierbij samen met onder andere Feenstra Rijn Lijn voor cruises met het schip Johann Strauss.

De fietscruises wordt uitgevoerd door de Primadonna, dit is een extra breed schip dat op de Donau vaart. De fietscruise is een individuele reis en start in Passau en gaat naar Wenen en Boedapest voordat je terugkeert naar Passau. Bij deze cruise ontvang je een gratis drankenpakket.

Overzicht van OAD riviercruises in 2023:

Ga hier naar alle riviercruises van OAD

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *