Oad biedt nieuwe riviercruises aan in 2023

Reisorganisatie OAD heeft onlangs haar riviercruises voor 2023 weer bekendgemaakt. In dit jaar biedt OAD voor elk wat wils: Rijncruises door Duitsland, fietscruises langs de Donau of door Nederland. OAD werkt hierbij samen met onder andere Feenstra Rijn Lijn voor cruises met het schip Johann Strauss.

De fietscruises wordt uitgevoerd door de Primadonna, dit is een extra breed schip dat op de Donau vaart. De fietscruise is een individuele reis en start in Passau en gaat naar Wenen en Boedapest voordat je terugkeert naar Passau. Bij deze cruise ontvang je een gratis drankenpakket.

Overzicht van OAD riviercruises in 2023:

Ga hier naar alle riviercruises van OAD

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *