Phoenix Reisen 2023: all-inclusive eilandhoppen op Swiss Diamond

Vanaf vandaag heeft Phoenix Reisen de 212 pagina’s tellende nieuwe riviercruisecatalogus 2023 beschikbaar gesteld via haar website. Alle cruises uit het nieuwe programma waren al sinds half augustus te boeken. Naast bekende routes zijn er veel interessante nieuwe reisaanbiedingen. Na een lange pauze kunnen Phoenix-gasten bijvoorbeeld weer riviercruises maken in Vietnam, Cambodja en India.

De nieuwbouw schip MS Alisa komt in 2023 bij de vloot op de Rijn en de Moezel. Het moderne, hoogwaardige schip met 95 elegant ingerichte hutten (73 met Frans balkon) en twee restaurants past perfect in de vloot van Phoenix River.

Volledig All-Inclusive cruisen op Swiss Diamond

MS Swiss Diamond zal vanaf 2023 als all-inclusive schip voor Phoenix Reisen aan de Oostzeekust in de vaart zijn. Naast een ruim aanbod aan drankjes zijn ook alle excursies tijdens de rondvaart bij de prijs inbegrepen.

In 2023 zijn er weer mooie korte cruises en evenementenreizen. Het hoogtepunt zijn cruises waar kapitein Morten Hansen aan boord is. Gasten aan boord van MS Alisa kunnen de sympathieke Noorse en andere publieksfavorieten van de tv-serie “Verrückt nach Meer” persoonlijk leren kennen.

50e verjaardag

Het in Bonn gevestigde Phoenix Reisen viert in 2023 zijn 50e verjaardag. Het jubileum werd aangegrepen om een ​​heel bijzondere riviercruise te lanceren: een cruise van liefst 50 dagen. De cruise van 50 dagen met MS Alena gaat van/naar Frankfurt via de Donau naar de Donaudelta, de Main, de Rijn en de Moezel, naar Nederland en België. Deze cruise vertrekt op 8 september 2023.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *