Phoenix Reisen schaft vaccinatieplicht en testen af

De Duitse reisorganisator van zee- en riviercruises Phoenix Reisen gaat haar COVID eisen afschaffen voor haar riviercruises. Het zal niet meer nodig zijn om gevaccineeerd te zijn en bovendien zal het niet meer nodig zijn om te testen voorafgaand aan een cruise. Door het wegvallen van veel internationale reisregels vindt de rederij het tijd om de eigen regels daarom ook aan te passen.

Riviercruises worden zonder COVID vaccinaties en zonder testen vooraf nu mogelijk. Aan boord van de schepen zijn de afgelopen jaren hoge standaarden gecreëerd qua veiligheid en hygiëne. Dit zal zo blijven.

Meer over Phoenix lees je hier >>
 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *