Nieuwe rederij Riverside gaat varen met Crystal schepen

De nieuwe Duitse rederij Riverside Luxury Cruises gaat vanaf april 2023 varen met de voormalige Crystal Cruises schepen. De Crystal Mozart en Crystal Ravel zijn momenteel al boekbaar. De Mozart, een extra breed schip, vaart door haar breedte alleen op de Donau. De Crystal Ravel wordt ingezet op de Franse Rhône. Momenteel zijn de routes van de Bach en Mahler schepen nog niet bekendgemaakt.

De rederij biedt vier verschillende pakketten aan die je bij boeking kunt kiezen: een Beste Prijs aanbod, een Premium all inclusive prijs, een volpension met excursies óf een prijs waarbij álles inclusief is (Premium all-inclusive en de excursies). Riverside kiest ook voor een butlerservice voor elke hut.

Cruises zijn beschikbaar vanaf €2310 (6 dagen) / €3594 (8 dagen).

Ben je ook nieuwsgierig naar zo'n mooie ultraluxe riviercruise?

Bekijk ze bij:

Yacht Cruise Company

 

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *