VIVA Cruises start het jaar al in januari, februari en maart

Terwijl andere rederijen zich voorbereiden op de start van het seizoen in maart, gaat VIVA Cruises al in januari van start.

Rijncruises

De VIVA One en VIVA Moments starten als eersten op 19 januari 2023 vanuit hun thuishaven Düsseldorf op korte cruises van vier nachten. Aan boord van de VIVA One draait alles om “wellness” van januari tot maart – de VIVA All-Inclusive en de excursies zijn thematisch, en een massage van 30 minuten is ook inbegrepen. Deze cruises gaan ofwel naar de Rheingau naar Boppard en Rüdesheim, maar ook naar Bonn en Keulen of op een “wellnesstrip Rheinhessen” met tussenstops in Koblenz, Frankfurt en Speyer. Deze cruises zijn beschikbaar vanaf €450.

Nederland en België

VIVA Moments neemt haar gasten in januari, februari en maart mee op citytrips naar Nederland en België. Terwijl in Nederland een kaasproeverij bij de cruiseprijs is inbegrepen, wacht VIVA Cruises-gasten in België een exclusieve bierproeverij. Al vanaf €450.

Elbe

Van februari tot maart 2023 vinden de achtdaagse ‘misdaad’cruises plaats aan boord van de SWISS RUBY. De routes gaan van Düsseldorf naar Berlijn of van Berlijn terug naar Düsseldorf met stops als Duisburg, Münster, Brandenburg en Potsdam. In samenwerking met de uitgeverij Gmeiner Verlag, gespecialiseerd in Duitse misdaadliteratuur, biedt VIVA Cruises misdaadfans een compleet programma aan boord, inclusief spannende live-lezingen door succesvolle Duitse misdaadschrijvers. Deze 8-daagse cruise is boekbaar vanaf €1150.

“De bezetting van onze reizen in de eerste drie maanden van 2023 is voor het tweede jaar op rij zeer goed en we zijn meer dan tevreden met de huidige vraag. We hebben tal van gasten die aan het begin van het jaar het reizen op de rivier hebben ontdekt en in 2023 weer gesterkt het jaar willen beginnen met een kleine pauze. Deze mogelijkheid heb je alleen bij ons”, zegt Andrea Kruse, Managing Director van VIVA Cruises.

Miriam cruiste in de winter van 2021 mee met VIVA Cruises om te kijken of het wintercruisen beviel. Lees hier verder.

Deze cruises zijn al boekbaar vanaf €450 waarbij (een selectie) van drankjes inclusief is in de prijs. Boek VIVA cruises bij:

Bekijk de cruise:

Prijs
€500-€1000
€1000-€1500
€1500-€2000
Boven €2000
Rivier/land
Nederland
Donau
Douro
Elbe
Garonne en Dordogne
IJsselmeer
Lagune van Venetië
Main
Moezel
Neckar
Rhone
Rijn
Saar
Seine
Wezer


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *