Reportage: mee met de Seine Comtesse over de Seine

Miriam zal vanaf zaterdag 4 september tot en met 10 september 2021 berichten vanaf riviercruiseschip Seine Comtesse van rederij Nicko Cruises! De reportage omvat een 8-daagse riviercruise vanaf Parijs en gaat richting de West-Franse kust naar Normandië, via Rouen naar Le Havre. Terug gaat het schip via de stadjes Caudebex-en-Caux, Rouen, Vernon en Conflans-Sainte-Honorine. Tot slot verblijft Miriam op het schip 2 nachten aan de kade in Parijs. Deze reis duurt in totaal 8 dagen.

De Seine Comtesse

De Seine Comtesse is een riviercruiseschip van 114 meter lang en plek voor 150 passagiers. Ze heeft 3 binnendekken en 1 zonnedek. Je vindt aan boord een lounge, restaurant, bibliotheek en een souvenirwinkeltje. De hutten liggen op 3 dekken, waarvan de bovenste 2 ramen hebben die naar beneden kunnen schuiven. Op het onderste dek kunnen de ramen niet open.

Nicko Cruises

Nicko Cruises is een Duitse reisorganisator met tal van riviercruiseschepen in haar assortiment. Ook heeft Nicko zeeschip Vasco da Gama (de ex-Statendam!) en expeditiecruiseschip World Voyager in de vloot. Je kunt bij de riviercruiseschepen kiezen uit klassieke schepen (met wat traditionelere warme inrichting), moderne schepen zoals de Seine Comtesse met een eigentijdse inrichting of de kleinere boutique schepen met smaakvolle inrichting. 

Volg Miriam

Miriam zal op de Riviercruisereiziger website en alle social media kanalen deze week (FacebookTwitter en Instagram) laten zien hoe het riviercruisen op de Seine Comtesse met Nicko Cruises gaat. Reis je mee?

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *