Phoenix Reisen doneert bij ZDF voor goede doelen

Phoenix Reisen heeft deze week bij de Duitse tv-zender ZDF gul gegeven aan goede doelen. Tijdens het tv programma “ZDF Spendengala Die schönsten Weihnachtshits” presenteerde de populaire presentatrice Carmen Nebel een sfeervol entertainmentprogramma voor de adventstijd. Bekende sterren als Roland Kaiser, Andreas Gabalier, David Garrett, voXXclub en vele anderen creëerden de perfecte muzikale setting voor de show.

Zoals elk jaar presenteerde de traditionele pre-kerstshow internationale projecten van de twee christelijke hulporganisaties “Misereor” en “Brot für die Welt”. Voor het goede doel werden donaties ingezameld voor het nuttige werk van de hulporganisaties. Oprichter en directeur van de cruisemaatschappij Phoenix Reisen uit Bonn, Johannes Zurnieden, overhandigde 500.000 euro aan Carmen Nebel.

Bekijk meer over Phoenix Reisen >>

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *