Phoenix Reisen doneert bij ZDF voor goede doelen

Phoenix Reisen heeft deze week bij de Duitse tv-zender ZDF gul gegeven aan goede doelen. Tijdens het tv programma “ZDF Spendengala Die schönsten Weihnachtshits” presenteerde de populaire presentatrice Carmen Nebel een sfeervol entertainmentprogramma voor de adventstijd. Bekende sterren als Roland Kaiser, Andreas Gabalier, David Garrett, voXXclub en vele anderen creëerden de perfecte muzikale setting voor de show.

Zoals elk jaar presenteerde de traditionele pre-kerstshow internationale projecten van de twee christelijke hulporganisaties “Misereor” en “Brot für die Welt”. Voor het goede doel werden donaties ingezameld voor het nuttige werk van de hulporganisaties. Oprichter en directeur van de cruisemaatschappij Phoenix Reisen uit Bonn, Johannes Zurnieden, overhandigde 500.000 euro aan Carmen Nebel.

Bekijk meer over Phoenix Reisen >>

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *