SijFa Cruises

De Nederlandse riviercruisemaatschappij SijFa Cruises heeft drie riviercruiseschepen in de vloot van elk vier sterren. De schepen varen door heel Europa, zoals de Donau, Rijn en Maas.  De schepen zijn uitgerust met allerlei faciliteiten die je op moderne riviercruiseschepen verwacht; sfeervolle lounges, veel dekruimte bovenop, bibliotheek en kleine boetiek. Wifi is op elk schip aanwezig. Afhankelijk van de soort hut, worden de bedden overdag tot zitplaats veranderd of zijn er tweepersoonscabines waar een tweepersoonsbed staat.

 

De vloot bestaat uit:

 

 

Het laatste nieuws

 

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!