Doop Riverside Debussy op 13 maart 2023 in Amsterdam

Riverside Luxury Cruises zal haar nieuwste aanwinst, de Riverside Debussy, laten dopen door Alle Pierce. Zij zal dit doen tijdens de 2024 American Society of Travel Advisors (ASTA) River Cruise Expo in Amsterdam. Riverside Debussy is het derde schip van Riverside Luxury Cruises dat in de vaart komt en zal reizigers vanaf 23 maart routes aanbieden langs de Rijn.

“Alle’s uitgebreide ervaring en aanstekelijke enthousiasme voor reizen maken haar de perfecte meter voor Riverside Debussy”, zegt Jen Halboth, CEO van Riverside Luxury Cruises. “Haar missie om vrouwen in staat te stellen te reizen en haar steun aan reisadviseurs zijn inspiratie voor de industrie, zo niet voor iedereen. We kunnen niet wachten tot Alle de Riverside Debussy doopt en het derde luxe rivierschip van Riverside Luxury Cruises lanceert.”

Pierce is een Emmy Award-winnende presentator, producer, reisexpert en oprichter van Gals Abroad Getaways. Haar aanstekelijke energie is te zien in The New York Times en Forbes en leverde haar een American Advertising Award op.

Het nieuwe Riverside Luxury Cruises is Europa’s nieuwste en meest luxueuze riviercruisemerk dat all-inclusive vakanties aanbiedt langs de Rijn, de Rhône, de Donau, de Main en de Moezel. Alle gasten genieten van de kenmerkende intuïtieve en persoonlijke service van Riverside van elk personeels- en bemanningslid; butlerservice in elke suite; premium wijnen en sterke dranken; StarLink breedband Wi-Fi; gastronomische keuken; een welkomstfles champagne; en onbeperkte excursies aan wal om verder te duiken in de geschiedenis, culturen en bezienswaardigheden van Europa.

De all-suite Riverside Mozart, Riverside Ravel en Riverside Debussy van het merk bieden de ruimste accommodaties, luxe meubels en voorzieningen aan boord die te vinden zijn op de Europese rivieren.

Ben je ook nieuwsgierig naar zo'n mooie ultraluxe riviercruise?

Bekijk ze bij:

Yacht Cruise Company

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *