A-ROSA River Cruises breidt het excursieprogramma voor 2024 uit met meer dan 50 nieuwe opties

Rederij A-ROSA River Cruises heeft meer dan 50 nieuwe excursies toegevoegd aan het excursieprogramma voor 2024, waardoor het totaal aan nu aangeboden tours op ruim 650 komt, verspreid over alle vijf cruiseregio’s. Van nieuwe stadsrondleidingen en bezoeken aan bezienswaardigheden tot meer unieke ervaringen zoals een persoonlijk bereide lunch door een gravin aan de Douro: er is meer keuze dan ooit tevoren. Daarnaast introduceert de rederij een aantrekkelijke korting van maximaal 15% op de excursieprijs, wanneer drie of meer vooraf zijn gereserveerd.

Op bezoek bij een gravin langs de Douro

Op de Douro zijn nu vijf nieuwe excursies beschikbaar, waaronder twee nieuwe opties voor kleine groepen. Er is de kans om de Quinta da Pacheca in de buurt van Regua te bezoeken, één van de meest gerenommeerde wijnhuizen in de regio, die dateert uit de 16e eeuw. De Quinta is gespecialiseerd in zowel wijn als portwijn en gasten kunnen hiervan genieten tijdens een speciale picknick met een fantastisch uitzicht. Voor degenen die iets extra speciaals willen, zal Hare Genade Maria Manuel Cyrne kleine groepen verwelkomen op haar landgoed in de Douro-vallei en na een rondleiding zal de gravin persoonlijk een Portugese lunch bereiden waar de gasten van kunnen genieten.

Rijn

Naast extra excursies in zowel nieuwe als bestaande aanloophavens aan de Rijn heeft de komst van A-ROSA Alea en A-ROSA Clea in april ook de mogelijkheden vergroot. Door hun kleinere lengte kunnen ze rechtstreeks naar het hart van havens als Trier en Straatsburg varen, waardoor het gemakkelijk wordt voor gasten die deze bestemmingen op hun gemak willen verkennen. Als alternatief is er een nieuwe groepsexcursie van Trier naar de historische edelsteenstad Idar-Oberstein en de mogelijkheid om daarna in een nabijgelegen museum meer dan 100 historische vliegtuigen uit de luchtvaartgeschiedenis te bewonderen. A-ROSA Alea meert in 2024 aan in Straatsburg en tijdens de feestdagen wordt er nu een kerstmarktexcursie aangeboden.

Vliegen vanuit Vlissingen

Voor de ultieme verwennerij is er in de nieuwe haven van Vlissingen nu een unieke vliegervaring voor twee beschikbaar. Deze reis biedt de kans om vanuit vogelperspectief de zee, duinen, windmolens, landbouwgronden en meer van de regio te bekijken.

Een van de nieuwe opties aan de Donau is een reis naar het Gödöllö-kasteel in de buurt van Boedapest, waar gasten door de prachtige zalen en tuinen kunnen wandelen die de voormalige zomerresidentie waren van keizerin Elisabeth van Oostenrijk en haar echtgenoot, koning Franz Joseph I.

Voor degenen die op de Rhône varen, zal een nieuwe exclusieve tour voor maximaal zes personen de Ardèche-regio verkennen en een kasteel bezoeken om wijnbouwers te ontmoeten en te genieten tijdens een proeverij. Er is ook een nieuwe fietstocht die de landschappen van de regio Côtes du Rhône verkent.

Aan de Seine kunnen geschiedenis- en natuurliefhebbers nu genieten van een nieuwe excursie naar Château de La Roche-Guyon, een kasteel dat uitsteekt boven de oevers van de Seine en beschikt over drie hectare aan tuinen en prachtige uitzichten.

Jennifer Böckmann, Shore Excursion Manager bij A-ROSA zegt: “We zijn blij dat we ons excursieportfolio dit seizoen weer hebben kunnen uitbreiden en dat ons totale aanbod inmiddels is gegroeid naar meer dan 650 keuzes. Sinds afgelopen najaar kunnen gasten hun gekozen excursies gemakkelijk boeken in onder andere de A-ROSA App. Daarnaast hebben we voor het seizoen 2024 ook een aantrekkelijke korting van maximaal 15% op de excursieprijs geïntroduceerd als er drie of meer vooraf worden geboekt.”

Boek je A-Rosa cruise bij:

A-Rosa Captain Cruise Cruisewinkel  

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *