Maak kennis met Emerald Cruises: innovatie en luxe schepen

Emerald Cruises startte z’n eerste riviercruises in 2014, als een zusterrederij van het luxere Scenic Cruises. Emerald Cruises biedt inmiddels een gevarieerd aanbod van rivier- én jachtcruises aan op vier continenten. Voor de riviercruises vaart de cruisemaatschappij met diverse Star-Ships in Europa en één op de Mekong in Zuidoost-Azië. In maart 2022 lanceerde Emerald Cruises hun eerste luxe oceaanjacht Emerald Azzurra, met een capaciteit voor 100 gasten en in augustus 2023 kwam het tweelingzus jacht Emerald Sakara in de vloot.

Gasten worden verwelkomd op luxe innovatieve riviercruiseschepen, met aan boord een culinaire verwennerij en leerzame EmeraldDISCOVERY excursies langs de meest iconische waterwegen in Europa. De vloot van kleinschalige en intieme luxe schepen bieden een vrijwel complete inclusieve ervaring.

Star Ships

Cruisereizigers aan boord van de Emerald Star-Ships gaan mee op een ontdekkingsreis langs Europa’s waterwegen of op de majestueuze Mekong rivier. De rederij streeft ernaar om gasten een maximale gemoedsrust te bieden met een inclusieve ervaring waarbij maaltijden, drankjes tijdens lunch en diner, luchthaventransfers, havengelden, wifi en fooien inbegrepen zijn tijdens de cruise. En of je nu door Europa of Zuidoost-Azië reizen, genieten gasten bijna elke dag een boeiende excursie, zonder extra kosten.

De vloot van in totaal negen luxe Star-Ships, met een capaciteit tot maximaal 180 reizigers, biedt eersteklas voorzieningen, een uitstekende gastronomie en een gepersonaliseerde service. Raampartijen van de vloer tot aan het plafond creëren de perfecte setting voor de lunch en het diner.

De reis zelf is voor de luxe rederij net zo belangrijk als de verschillende havens en excursies. Je vindt er een ruim zonnedek, een uitnodigende wellness, licht overgoten hutten en suites met luxe ESPA verzorgingsproducten. Bijzonder is het innovatieve binnenzwembad dat ’s avonds omgetoverd wordt tot een heuse cinema.

Excursie per dag inclusief

In kleine groepen ontdek je steden, historische forten, oude tempels en meer. Dankzij verschillende programma’s kunnen gasten hun reis zonder extra kosten op maat en naar wens samenstellen. Met de EmeraldACTIVE excursies verkennen actieve levensgenieters schilderachtige plekken vanuit een ander perspectief tijdens een begeleide fietstocht met gratis elektrische fietsen of begeleide wandelingen. EmeraldPLUS laat gasten zeldzame bezienswaardigheden en verborgen juweeltjes ontdekken. En voor wie zich helemaal wil onderdompelen in de lokale cultuur, bieden de optionele DiscoverMORE ervaringen een mooie verrijking.

Faciliteiten aan boord

De luxe Star-Ships die in West-Europa varen, hebben allemaal met hun 135 meter lengte ruimte voor 180 gasten in 91 hutten. De hutten en suites liggen over drie binnendekken verspreid. Opvallen zijn onder andere de eenpersoonshutten, panorama hutten van 16,7 m2, grand suites van 19,5 m2 en one-bedroom suites van 29,3 m2. Aan boord geniet je van de huiselijke lounge, een buitenterras, restaurant en een binnenzwembad dat ’s avonds omgetoverd wordt tot bioscoop.

Ben je ook nieuwsgierig naar zo'n mooie ultraluxe riviercruise?

Bekijk ze bij:

Yacht Cruise Company

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *