Emerald Cruises

Emerald Cruises

Emerald Cruises is een van oorsprong Australische reisorganisatie die zich richt op rondreizen, rivier cruises en luxe jachten met een vijf sterren service. Aan boord zijn service en aandacht vanzelfsprekend op de luxe schepen waar veel inclusief is op de rivieren en zeëen. In 2022 bezocht Miriam de Emerald Sun en liet zich rondleiden door het schip dat voorzien is van allerlei technische snufjes.

De rederij heeft inmiddels ook twee luxe jachten, de Emerald Sakura en Emerald Azzurra.

 

Wat is inbegrepen bij Emerald?

Bij deze rederij is veel, maar niet alles, in de prijs inbegrepen: uiteraard wel alle maaltijden, wifi, fooien én talloze excursies. Aan boord wordt een sportprogramma aangeboden met lessen, en zijn er e-bikes mee die worden gebruikt bij excursies en die je zelf mag gebruiken voor individuele verkenningen.

 

De vloot van Emerald Cruises op de rivier bestaat uit:

De rederij heeft 8  riviercruiseschepen in Europa en 1 in Azië, de Emerald Harmony. In Europa varen de schepen over Donau, Main, Rijn, Rhone, Douro en Seine. In Azië over de Mekong. De schepen kenmerken zich door een moderne lichte inrichting.

Het laatste nieuws van Emerald Cruises

 

Ben je ook nieuwsgierig naar zo’n mooie ultraluxe riviercruise?

Bekijk ze bij:

Yacht Cruise Company Captain Cruise

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *