Twee ultraluxe schepen voor Uniworld in 2024 en 2025

Uniworld Boutique River Cruises kondigt de toevoeging aan van twee nieuwe schepen, de S.S. Victoria en S.S. Elisabeth, die in respectievelijk 2024 en 2025 in Europa in de vaart komen. Uniworld zal de schepen van Seaside Collection overnemen onder een driejarige charterovereenkomst voor elk schip en de kenmerkende Uniworld-ervaring creëren op bestaande routes met uitsluitend Uniworld-personeel, evenals de kenmerkende accenten en voorzieningen van het merk. Voordat ze bij Riverside Luxury Cruises kwamen, maakten de schepen deel uit van de riviervloot van Crystal Cruises, onder de namen Crystal Bach en Crystal Mahler.

“We zijn blij dat we twee prachtige nieuwe schepen toe te voegen aan de Uniworld-vloot, te beginnen met de S.S. Victoria op de geliefde Rijn, waarmee we onze belofte vervullen om de beste en meest luxueuze schepen op de rivieren te varen”, zegt Ellen Bettridge, president en CEO van Uniworld. “De S.S. Victoria en S.S. Elisabeth zijn unieke schepen waarvan we weten dat onze gasten er dol op zullen zijn, met een modern design, enkele van de grootste suites aan de rivieren en een sfeer die hedendaagse luxe uitstraalt. Aan boord kunnen gasten onze Tiny Noticeable Touches in elk aspect verwachten, van de onberispelijke service van de Uniworld-crew die ze kennen en waarderen tot de veelheid aan all-inclusive voorzieningen die voor hen beschikbaar zijn.”

Miriam overnachtte bij Uniworld, hoe was dat? >>

Slechts 110 gasten

De twee identieke zusterschepen, de S.S. Victoria en S.S. Elisabeth bieden plaats aan 110 gasten in 55 luxe suites en passagiershutten. Alle suites hebben een vergelijkbaar ontwerp en gevoel, alleen verschillen ze in grootte en nuances.  Elke suite heeft in ieder geval grote ramen direct gelegen voor de kingsize bedden voor een panoramisch uitzicht op het voorbijglijdende landschap.

Gasten vinden aan boord fijne materialen en afwerkingen, zoals leer, fluweel en marmer, plus weelderige voorzieningen in bepaalde suitecategorieën, zoals inloopkasten, open haarden, en tot wel 70 vierkante meter aan ruimte in een Uniworld-eerste accommodatie met twee slaapkamers. met aangrenzende suites.

Andere hoogtepunten van het schip zijn een massageruimte, een fitnessruimte, een bistro voor snacks, een bar en grill op het dak voor cocktails en lichte hapjes, en een gastronomisch restaurant voor ontbijt, lunch en gastronomisch diner. Zoals bij alle Uniworld-cruises biedt de keuken veel verse lokale ingrediënten die dagelijks door de chef-kok op de bestemming worden verzameld.

Start in Amsterdam

Het S.S. Victoria zal de eerste zijn die aan het begin van het seizoen 2024 vertrekt. Het schip debuteert in maart 2024 vanuit Amsterdam met een 8-daagse ‘Holland & België in de Tulpentijd’. Op deze cruise zie je uiteraard de tulpenpracht maar ook historische steden, levendige culturen en veel Belgische zoete lekkernijen.

Vervolgens vaart hetS.S. Victoria vaart de 8-daagse ‘Kastelen Langs de Rijn’-route van Bazel naar Amsterdam, met sprookjesachtige stadjes, historische kastelen en fijne wijntradities. Het schip zal gedurende 10 dagen over twee rivieren varen tijdens de ‘Magnifieke Moezel en Rijn’ route.

Ten slotte kunnen reizigers kiezen voor de 8-daagse ‘Belgium Holiday Markets’-rondreis tijdens de adventstijd vanuit Brussel. Deze cruises bieden een mix van beroemde kerstmarkten in charmante kleine stadjes in de meest magische tijd van het jaar .

Het is de bedoeling dat S.S, Elisabeth in seizoen 2025 zal gaan varen. Meer details van deze routes volgen nog.

Bekijk deze unieke cruises bij:

Yacht Cruise Company

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *