A-Rosa biedt in 2024 meer themacruises aan

A-ROSA Rivier Cruises heeft haar collectie themacruises voor 2024 uitgebreid. Nieuwe themacruises die nu boekbaar zijn, zijn onder meer Dance, Jazz & Swing en Beauty & Spa, naast de bestaande thema’s Yoga & Voeding, Meditatie, Create & Illustrate en Fotografie.

Tijdens elke cruise worden de gasten aan boord vergezeld door coaches of artiesten. Bovendien omvat elke gespecialiseerde themaroute workshops, lezingen en/of avondentertainment.

Extra korting tot en met 31 oktober 2023

Elke cruise is beschikbaar op de Rijn en de Donau op bepaalde vertrekdata in maart en november 2024 en duurt vijf nachten. De rederij geeft een extra korting: 30 procent korting op de cruiseprijs door de speciale code “HALLOWEEN” in te voeren bij het boeken op de A-ROSA website. Deze code is geldig voor alle boekingen voor 2024 (behalve de themacruise Culinaire Hoogtepunten) gemaakt vanaf vandaag tot en met 31 oktober.

Nieuwe thema’s

DANS – Dansschoenen in de aanslag tijdens deze cruise. Deze wordt gepresenteerd door Michael Theissen, die dansers van alle niveaus zal helpen in hun groove te komen met twee populaire dansstijlen. Ga met hem mee voor twee lessen line-dance, plus een discoles en thema-avonden waarop je nieuw geleerde moves kunt laten zien. Er is ook de kans om wat meer in de geschiedenis van de dans te duiken, met een verhelderende lezing op een avond. A-ROSA SENA is het perfecte schip voor deze cruise, met een grote lounge met de grootste dansvloer van A-Rosa en natuurlijk een extra grote spa om daarna de spieren te ontspannen. Deze cruise van vijf nachten vaart op de Rijn en vertrekt op 20 maart 2024 en 27 november 2024.

Jazzy sounds on Rhine and Danube with The Mood Messengers. Credit: Mitchell Giebels
The Mood Messengers. Credit: Mitchell Giebels

JAZZ & SWING – Op deze nieuwe cruise zijn de internationale jazztoppers ‘The Mood Messengers’ te gast. Deze getalenteerde groep neemt gasten mee op een muzikale reis door de wereld van Jazz en Swing en organiseert twee avondconcerten waar iedereen kan genieten van hun geweldige repertoire. Met een backcatalogus die jazzballads, sensuele bossa nova, dansbare swing en jazzinterpretaties van popfavorieten omvat, combineert deze cruise bezienswaardigheden overdag met onvergetelijke muziekavonden. Deze cruise van vijf nachten vertrekt op de Rijn met A-ROSA AQUA op 3 november 2024 en A-ROSA FLORA op de Donau op 19 november 2024.

BEAUTY & SPA – Duik in een gloednieuw en extra speciaal vertrek gericht op alles wat met beauty en spa te maken heeft aan boord van de prachtige A-ROSA SENA. Georganiseerd door Thalasso-expert Ingrid Breyer in samenwerking met maritiem cosmetisch krachtpatser Thalgo, onthult deze reis de geheimen van schoonheid van binnenuit met een combinatie van fascinerende lezingen en workshops over onderwerpen als holistische schoonheid en bewuste anti-veroudering, een uitgebreid programma aan boord schoonheidsbehandelingen en oefeningen en de kans om het nieuwste uit Thalgo’s bekroonde, op de zee geïnspireerde productassortiment uit te proberen. Deze cruise van vijf nachten vaart op de Rijn en vertrekt op 12 november 2024 aan boord van A-ROSA SENA.

Terugkerende themacruises

YOGA & VOEDING – Neem een stapje terug uit de dagelijkse routine met deze minicruise. Deze reis van vijf nachten omvat dagelijkse yogalessen en verhelderende gesprekken over fitness, gezondheid en voeding, ontworpen om te ontspannen, te verkwikken en gasten terug te brengen naar hun centrum. Gastheer is Ulrike Homuth, een gerenommeerde Health & Lifestyle Coach en gecertificeerde Anusara yogaleraar. Ze zal gasten begeleiden door yogasessies tegen een prachtige achtergrond, dieper ingaan op levensstijlkeuzes om het stressniveau, de slaap en eetgewoonten te verbeteren. Deze cruise van vijf nachten vaart op de Rijn en vertrekt op 25 maart 2024 aan boord van A-ROSA SENA en op 9 november op de Donau met A-ROSA FLORA.

MEDITATIE – Op deze cruises met meditatiethema worden gasten uitgenodigd om hun innerlijke rust te vinden en te ontsnappen aan het dagelijkse leven terwijl ze zich bij mindfulnesscoach Fabienne Bill voegen, wanneer ze dieper in hun innerlijke zelf duikt. De expert op het gebied van geestelijk welzijn zal de gasten aanmoedigen om tijd voor zichzelf te nemen tijdens meditatielessen aan boord en hen reflectieoefeningen geven waar ze aan wal over kunnen nadenken. In haar workshops onderzoekt ze onderwerpen als veerkracht, emoties en mindfulness. Deze cruise van vijf nachten vertrekt met A-ROSA SENA op de Rijn op 7 november en 22 november.

FOTOGRAFIE – Afvaarten met een fotografiethema zijn een geweldige keuze voor gasten die een perfecte vakantiefoto willen maken en die graag willen leren hoe ze deze het beste kunnen samenstellen. Gasten worden vergezeld door fotograaf Lisa Stelzel en leren onderweg de beste tips. Als inwoner van Wenen, kent de blogger de meest verborgen plekken van de stad en neemt ze gasten mee op fototours door haar stad en de Zwitserse parel Linz. Iedereen die meegaat, zal ontdekken hoe ze van hun camera of smartphone een hulpmiddel kunnen maken waarmee ze prachtige foto’s kunnen maken van het steeds veranderende landschap dat zich voortdurend om hen heen ontvouwt. Deze vijf-nachten cruise op de Donau met A-ROSA FLORA op 30 oktober en 4 november.

CREËER & ILLUSTREER – Met deze slimme cruises kunnen gasten hun creatieve sappen laten stromen tegen de achtergrond van een prachtig rivierlandschap. Deskundige illustrator Tanja Meyer zal deelnemen aan de afvaarten met onder meer een reeks workshops aan boord waar iedereen van kan genieten. Met behulp van de sjablonen van de illustrator kunnen gasten tassen en ansichtkaarten ontwerpen om mee naar huis te nemen als constante herinnering aan hun creatieve reis. Deze cruise van vijf nachten vertrekt zowel op 2 november als op 7 november op de Rijn met A-ROSA BRAVA.

Bekijk deze cruises direct bij:

A-Rosa

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *