Nieuwe langere cruises bij AmaWaterways in 2025

Luxe rederij AmaWaterways heeft details bekendgemaakt van een reeks nieuwe combinatiecruises voor 2025, die inspelen op de wens van reizigers naar langere reizen.

De nieuwe “Grand”-serie van 15-daagse routes, waaronder Grand Seine & Bordeaux, Grand Seine & Rhône en Grand Rijn & Dutch Canals, zijn aantrekkelijk geprijsd en omvatten, indien van toepassing, handige transfers tussen rivieren. Door twee populaire afvaarten van 7 nachten te combineren in één handig reisschema, kunnen gasten met deze drie samengestelde uitgebreide reizen zich onderdompelen in een Europese ervaring die extra tijd biedt om diverse landschappen, historische steden en charmante dorpjes langs deze fascinerende waterwegen te verkennen.

Vroegboekkorting

Voor degenen die vóór 31 december 2023 hun hutten voor deze afvaarten in 2025 reserveren, biedt AmaWaterways  tot 20 procent op geselecteerde afvaarten.

“Nu de vraag naar cruises blijft stijgen, zijn we verheugd om drie nieuwe reisroutes van 14 nachten te onthullen die in 2025 voor het eerst aangeboden gaan worden”, zegt Kristin Karst, medeoprichter en executive vice president van AmaWaterways. “De nieuwe Grand-serie biedt combinatiecruises, compleet met gratis transfers tussen schepen en de keuze uit maximaal 40 inbegrepen excursies, waardoor het voor onze gasten nog gemakkelijker wordt om zich volledig onder te dompelen in de geschiedenis, cultuur en culinaire hoogstandjes van Frankrijk, Duitsland en de Nederland.”

Hoogtepunten van de nieuwe Grand-routes zijn onder meer:

Grote Seine en Bordeaux cruise

De 14-daagse Grand Seine & Bordeaux riviercruise neemt gasten mee langs vier legendarische waterwegen in Frankrijk, waaronder de rivieren Seine, Garonne en Dordogne, evenals de monding van de Gironde.
Deze cruise van 14 nachten met treintransfer tussen Parijs en Bordeaux is een combinatiecruise van twee van de geliefde routes van AmaWaterways – Parijs en Normandië aan boord van AmaLyra en Taste of Bordeaux aan boord van AmaDolce. Ideaal voor liefhebbers van geschiedenis en wijnkenners , waar u de kans krijgt om te genieten van de beste wijnen uit de regio, historische kastelen te bezoeken en uzelf onder te dompelen in de rijke cultuur van het kleurrijke platteland.
Er wordt keuze uit 15 afvaarten aangeboden, vertrekkend van maart tot oktober 2025. Prijzen beginnen vanaf € 5.958 per persoon voor het vertrek op 30 oktober, inclusief een besparing van 10% bij boeking vóór 31 december 2023.

Grote Seine en Rhône cruise

De 14-daagse Grand Seine & Rhône-cruise verkent de schatten van de Seine en de Rhône in Frankrijk, waarbij het beste van AmaWaterways Parijs en Normandië aan boord van AmaLyra en Essence of Burgundy & Provence aan boord van AmaCello worden gecombineerd. Tijdens dit smakelijke avontuur zullen de gasten genieten van het bezoeken van wereldberoemde kloosters, het bewonderen van de adembenemende kustlijn van Normandië, het verkennen van Franse kastelen en het onderdompelen in de betoverende mix van geschiedenis, natuur en gastronomie van Frankrijk. Handige treinverbindingen zijn inbegrepen om een naadloze transfer van Parijs naar Dijon te garanderen.
Gasten kunnen kiezen uit elf afvaarten tussen maart en november 2025. Prijzen beginnen vanaf € 5.271 per persoon voor het vertrek op 6 november, inclusief een besparing van 20% bij boeking vóór 31 december 2023.

Grote Rijn en Nederlandse kanalen cruise

De 14-daagse riviercruise op de Rijn en de Nederlandse kanalen, varend van Amsterdam naar Bazel aan boord van AmaStella, is een heerlijke combinatie van AmaWaterways’ populaire Best of Holland & Belgium, Betoverende Rijn en Boeiende Rijn-routes. Deze betoverende reis is perfect voor diegenen die zich willen onderdompelen in de sprookjesachtige kastelen en verhalenboekendorpen langs de Rijn, maar ook de wonderen van Nederland en België willen verkennen.

Er worden 9 vertrekdata aangeboden van juli tot december 2025. Prijzen beginnen vanaf € 5.062 per persoon voor het vertrek op 22 november, inclusief een besparing van 20% bij boeking vóór 31 december 2023.

Andere hoogtepunten

Andere samengestelde reizen van 14 nachten zijn onder meer de Grand Donau, varend tussen Vilshofen, Duitsland en Giurgiu, Roemenië, en Magnificent Europe, varend tussen Amsterdam en Boedapest, Hongarije.

Elk van deze cruises kan worden gecombineerd met landpakketten voor of na de cruise. Gasten genieten bij AmaWaterways van excursies die bij de prijs inbegrepen zijn: excursies met een gids, wandel- en fietstochten en exclusieve evenementen waardoor ze volledig kunnen deelnemen aan de tradities van elke stad, aangevuld met veel vrije tijd voor ontspanning.

Bekijk deze Mooie Cruises bij

Captain Cruise Cruisewinkel  

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *