Lüftner Cruises

Lüftner Cruises

De Zwitserse schepen van Lüftner Cruises varen overal in Europa. In Nederland en België maar ook Duitsland (Rijn, Main, Moezel) en Frankrijk (Rhône, Saône en Seine). Bovendien varen de schepen ook de beroemde kerstmarkten cruises. Verschillende Nederlandse cruiseaanbieders bieden cruises op deze uitzonderlijke riviercruiseschepen aan.

De riviercruisemaatschappij heeft een zeer hoge standaard met onder andere tafelwijn bij het diner inclusief. De hutten en suites zijn net hotelkamers waarbij de bedden niet hoeven te worden opgeklapt. De standaardhutten hebben een Frans balkon en op de nieuwe generatie schepen hebben de suites een klein eigen balkon.

Er is veel ruimte aan boord van deze schepen en een mooi vormgegeven zonnedek met op enkele schepen een (klein) rond zwembad. Op elk schip zijn gratis leenfietsen beschikbaar voor de cruisepassagiers.

Binnenkijken aan boord …

Miriam bezocht onder andere de Amadeus Cara:

 

De vloot bestaat onder andere uit (niet volledig):

Amadeus Nova

In vloot:
Aantal Passagiers
Rederij
Lees meer over dit schip

 

Cruises van Lüftner boek je bij:

Cruise Travel Cruisewinkel Zeetours

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!