Lüftner Cruises

De Zwitserse schepen van Lüftner Cruises varen overal in Europa. In Nederland en België maar ook Duitsland (Rijn, Main, Moezel) en Frankrijk (Rhône, Saône en Seine). Bovendien varen de schepen ook de beroemde kerstmarkten cruises. Verschillende Nederlandse cruiseaanbieders bieden cruises op deze uitzonderlijke riviercruiseschepen aan.

De riviercruisemaatschappij heeft een zeer hoge standaard met onder andere tafelwijn bij het diner inclusief. De hutten en suites zijn net hotelkamers waarbij de bedden niet hoeven te worden opgeklapt. De standaardhutten hebben een Frans balkon en op de nieuwe generatie schepen hebben de suites een klein eigen balkon.

Er is veel ruimte aan boord van deze schepen en een mooi vormgegeven zonnedek met op enkele schepen een (klein) rond zwembad. Op elk schip zijn gratis leenfietsen beschikbaar voor de cruisepassagiers.

De vloot bestaat onder andere uit (niet volledig):

 

Het laatste nieuws van Lüftner Cruises

 

Cruises van Lüftner boek je bij:

Cruise Travel - Nieuw! Cruisewinkel Travel Store Zeetours - Nieuw!