A-Rosa Sena winnaar van ‘Best Crew Area’

A-Rosa Sena van A-Rosa River Cruises is op 30 november 2023 tijdens de Cruise Ship Interior (CSI) Awards in Londen uitgeroepen tot winnaar van de Best Crew Area, ofwel de beste bemanningsruimtes. De moderne en functionele ruimtes die bemanningsleden gebruiken om te ontspannen en je op je gemak te voelen, kreeg veel lof.

“We zijn heel blij dat we deze prijs hebben gewonnen”, zegt Jörg Eichler, CEO van A-ROSA Flussschiff GmbH. “Samen met het team van JOI-Design uit Hamburg hebben we het ontwerp van boetiekstadhotels naar de rivier gebracht en een nieuwe standaard in de branche gezet. Bemannings- en gastenruimtes zijn allemaal ontworpen door hetzelfde team. We wilden voor onze medewerkers aan boord een thuis weg van huis creëren, zodat ze zich op hun gemak voelen en tijdens het werk altijd het beste van zichzelf kunnen geven.”

Ruimtes aan boord

De bemanningsruimte van A-ROSA Sena beschikt over elegante tweepersoonshutten met veel ruimte voor individualiteit en moderne officiershutten. Voor het eerst is er op een riviercruiseschip een recreatieruimte voor de bemanning waar ze elkaar kunnen ontmoeten, socialiseren en spelletjes kunnen spelen. Ook beschikken ze over een prachtig crewdeck aan de achterzijde van het schip en een stijlvolle crewmess met eigen buffetruimte.

“We hebben de bemanningsruimte ontworpen met de wensen en behoeften van de bemanningsleden in gedachten”, legt Markus Zoepke, CEO van A-ROSA Reederei GmbH uit. “Ons doel was om een plek te creëren waar bemanningsleden kunnen ontspannen en tot rust kunnen komen na een lange werkdag. We zijn des te blijer dat we nu niet alleen van onze crew de bevestiging hebben gekregen dat we dit met succes hebben bereikt op A-ROSA SENA, maar ook van de prestigieuze CSI Awards.”

A-ROSA wil bij toekomstige nieuwbouwprojecten het niveau van de bemanningsruimten graag handhaven. Het bedrijf is daarom afhankelijk van de feedback van de bemanning. “We zijn blij met alle feedback die ons helpt het bemanningsgebied verder te verbeteren”, besluit Zoepke.

Ook nieuwsgierig naar de A-Rosa Sena? Wij cruisten mee op het schip:

Lees zeker ook:

Miriam cruiste eerder ook mee op A-ROSA Donna over de Donau vanuit Boedapest. Lees hoe dit was.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *