Vier de kerst aan boord van de zeer luxe Riverside Mozart

De geur van glühwein en geroosterde amandelen, feestelijk versierde etalages, glamoureus versierde straten en sfeervol verlichte paleizen – Wenen is nog prachtiger tijdens de advent. En wie tijdens de kerst aan boord gaat van de Riverside Mozart geniet niet alleen van de luxe van dit buitengewone schip, maar ook van de bijzondere sfeer van de Oostenrijkse hoofdstad, bijvoorbeeld op de beroemde kerstmarkt bij het stadhuis.

Kerstmis zonder stress, zonder last-minute versieringen en uren koken – deze keer zullen de feestdagen volledig ontspannen zijn. En toch feestelijk. Tijdens deze vierdaagse reis zullen gasten genieten van de glinsterende stad Salzburg en zich onderdompelen in het barokke wonderland van de Abdij van Melk. Ze kunnen een uitstapje maken naar het prachtige Regensburg en een kerstdienst bijwonen in de Stephansdom in Passau.

De Riverside Mozart, door het gerenommeerde zakenblad Forbes uitgeroepen tot “Best of the Best”, is uiteraard feestelijk versierd. De chef-koks bieden de fijnste delicatessen, gemaakt van regionale producten en de typische specialiteiten van het seizoen.

Aan boord: veel ruimte

De Mozart biedt aanzienlijk meer ruimte voor haar gasten. In plaats van hutten zijn er alleen suites, de kleinste van 20 vierkante meter, de grootste meer dan 80. Elke gast geniet van de service van een butler, die beleefd, discreet en professioneel in al de behoeften voorziet.

En als je wat beweging nodig hebt tussen de glühwein en kerstkoekjes door: Op de Riverside is er een circuit om te joggen, een fitnessruimte met moderne Technogym-apparatuur, en gasten kunnen zelfs een kilometer zwemmen aan boord – in het binnenzwembad dankzij het tegenstroomsysteem. Daarna is er een stoombad of sauna, misschien een massage – en je bent klaar voor de volgende kerstmarkt.

De kerstcruise op de Riverside Mozart duurt van 22 tot 26 december en de route loopt van Wenen via Melk, Linz en Engelhartszell naar Passau. Wie zijn reis wil verlengen, kan tijdens Oud en Nieuw aan boord blijven en verder reizen via Dürnstein, Bratislava en Esztergom naar Boedapest.

Een selectie van de mooiste reizen:

  • 22 -26 december – 5 daagse cruise – Van Wenen naar Melk, Linz, Engelhartszell aan de Donau en eindigend in Passau – vanaf €1795
  • 26 december – 3 januari – 9-daagse cruise – Van Passau naar Wenen via Linz, Dürnstein, Esztergrom en Budapest – vanaf €2589
  • 30 december – 3 januari – 5-daagse cruise – Van Boedapest naar Wenen met Bratislava – vanaf €1495

Ben je ook nieuwsgierig naar zo'n mooie ultraluxe riviercruise?

Bekijk ze bij:

Yacht Cruise Company

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *