Viking River Cruises

De Amerikaanse riviercruisemaatschappij Viking River Cruises biedt riviercruises aan in Europa, waaronder Frankrijk, Rusland, Oekraine en buiten Europa naar China.  Viking heeft veel gevarieerde routes waar vooral mensen uit de Engelssprekende landen, America, Australië, te gast zijn. De rederij kent ook een vloot van zeecruiseschepen.

De vloot groeit elk jaar gestaag door en de rederij probeert zeer vernieuwend te zijn met hun schepen. Zo heeft vrijwel elke hut een balkon. Een cruise met Viking betekent veel inclusief: culinair dineren, een kapiteins Diner, een welkomst cocktail, excursies en een aanvullend programma “Culture Curriculum” met lezingen en uiteraard de excursies in iedere aanleghaven. Zelfs basis-taallessen of wijnproeverijen behoren tot de mogelijkheden aan boord. Viking heeft op bepaalde plekken ook zogenaamde Cruisetours waar ook voor hotels aan land kan worden gezorgd.

De hutten op de Vikingschepen bestaan meestal uit twee eenpersoonsbedden of een volwaardig tweepersoonsbed in hotelkameropstelling; er hoeft voor de nacht niets omgebouwd te worden. Inmiddels heeft Viking een vloot met meer dan 50 riviercruiseschepen en komen er elk jaar nieuwe schepen bij.

In Nederland zijn de riviercruises alleen boekbaar via Viking zelf.

Het laatste nieuws van Viking River Cruises

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!