Zwemles aan boord van A-Rosa Sena

Na de succesvolle testrun van de zwemschool in de zomer van 2023 biedt A-ROSA tijdens de zomervakantie van 2024 zwemles aan boord van de A-ROSA SENA aan. Voor alle kinderen vanaf 4,5 jaar zijn er in totaal drie verschillende zwemcursussen beschikbaar met verschillende leerdoelen en examenmogelijkheden.

In samenwerking met de opgeleide zweminstructeurs van zwemschool Wasserlust vinden de cursussen plaats in het zwembad aan boord. Er zijn in totaal drie afvaarten in de zomer van 2024. De lessen worden gegeven tijdens de 7-daagse reis “Rijnbeleving Amsterdam & Rotterdam” aan boord van de A-ROSA SENA.

Op 27 juli, 3 en 10 augustus kunnen de kleine gasten in het grote zwembad op het zonnedek hun eerste zwemtechnieken leren of hun bestaande kennis verdiepen. Bij de prijs van 149,00 euro per deelnemend kind zijn zes zwemsessies van 30 tot 40 minuten inbegrepen.

“A-ROSA is de eerste riviercruiserederij die een zwemschool aanbiedt voor de kleine gasten aan boord. Na de succesvolle testrun op twee data in de zomer van 2023 hebben we besloten het programma in de zomer van 2024 voort te zetten en uit te breiden. Dit jaar namen in totaal 14 kinderen tussen de 4,5 en 7 jaar deel,” zegt Jörg Eichler, Managing Director van A-ROSA Flussschiff GmbH, in een commentaar op de zwemcursussen.

De zwemlessen boek je vooraf bij het reisbureau, online en bij het A-ROSA servicecentrum.

A-Rosa Captain Cruise Cruisewinkel  

Lees zeker ook:

Miriam cruiste eerder ook mee op A-ROSA Donna over de Donau vanuit Boedapest. Lees hoe dit was.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *