Nieuw riviercruiseschip Riverside Debussy in maart in de vaart

De nieuwe ultraluxe riviercruisemaatschappij Riverside Luxury Cruises heeft de lancering aangekondigd van hun derde all-inclusive, all-suite rivierschip, Riverside Debussy in maart 2024. De Riverside Debussy gaat in 2024 een uitgebreide selectie van meer dan 40 cruises varen. Haar eerste reis gaat van Brussel naar Amsterdam op 23 maart. Tijdens deze speciale, zesdaagse reisroute bezoeken passagiers Gent, Middelburg, Vlissingen, Willemstad, Dordrecht en Rotterdam. Het luxe schip sluit zich aan bij Riverside Mozart en Riverside Ravel op de Rijn, Rhône, Main en Donau.

“De drie elegante schepen van Riverside zijn drijvende, luxe boetiekhotels die gasten meenemen op verfijnde en all-inclusive vakanties in Europa”, zegt Jen Halboth, CEO van Riverside Luxury Cruises. “Riverside Debussy, Riverside Mozart en Riverside Ravel meren dagelijks aan in een nieuw stadscentrum, zodat gasten meteen de schoonheid en cultuur van landinwaartse locaties kunnen ervaren die cruiseschepen niet kunnen bereiken. We kijken ernaar uit om veeleisende reizigers te verwelkomen en meer cultuur, meer feesten en meer luxe te bieden in 2024.”

Ben je ook nieuwsgierig naar zo'n mooie ultraluxe riviercruise?

Bekijk ze bij:

Yacht Cruise Company

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *