Riverside Luxury Cruises

Riverside Ultraluxury Cruises is een kleine ultraluxe all-inclusive cruisemaatschappij met 5 luxe riviercruiseschepen. Elke passagier wordt in de watten gelegd door het personeel bij deze ultraluxe rederij. Zo zijn 75 personeelsleden voor maximaal 106 gasten  Er is veel ruimte op de schepen voor de passagiers op de riviercruiseschepen. Niet alleen in de hutten, maar zeker ook op het gehele schip.

De suites zijn voorzien van alle luxe en elektronische snufjes, softdrinks en water zijn inclusief. Alle hutten bevinden zich op dekken boven de waterlijn en omvatten een Panoramisch balkon waarbij ramen automatisch naar beneden kunnen gaan tot een half open raam. De meeste suites aan boord omvatten een inloopkast en badkamer met dubbele wastafel.

De maaltijden en dranken (ook alcoholische, champagne e.d) zijn inclusief en zijn van een zeer hoog niveau.

Fooien en onbeperkt wifi zijn inclusief. Groot pluspunt is dat ook de excursies inclusief zijn. Handig aan boord zijn trouwens de wasmachines en drogers waarvan je gebruik kunt maken voor je eigen was.

Je kunt gratis gebruik maken van een kleine fitness ruimte aan boord én van het binnenzwembad (inclusief jetstream) met uitzicht.

Miriam mocht op een van de exclusieve riviercruiseschepen rondkijken, toen het schip nog in handen was van de vorige eigenaar: lees hier alles.

Het laatste nieuws van Riverside

2 september 2023

Riverside Luxury Cruises

Riverside Ultraluxury Cruises is een kleine ultraluxe all-inclusive cruisemaatschappij met 5 luxe riviercruiseschepen. Elke passagier wordt in de watten gelegd...

Ben je ook nieuwsgierig naar zo'n mooie ultraluxe riviercruise?

Bekijk ze bij:

Yacht Cruise Company

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *