AmaWaterways kondigt 20% korting aan op luxe riviercruises

Luxe riviercruisemaatschappij AmaWaterways heeft een actie van 20% korting aangekondigd op geselecteerde Europese en Mekong riviercruises in 2023 en 2024, als je boekt vóór 30 september 2023.

Van cruisen door het Rijndal tot het verkennen van landelijke dorpjes en tempels langs de oevers van de Mekong, er zijn genoeg opties om uit te kiezen, met meer dan 70 cruises inbegrepen in het aanbod voor 2023 en 340 vertrekkende in 2024.

Het aanbod omvat alle categorieën passagiershutten en suites, met mogelijke kortingen tot € 2.468, op basis van twee personen.

Een van de cruises die deel uitmaakt van de actie is de ‘Majestic Capitals of the Donau‘-kerstcruise van zes dagen op AmaLea, met vertrek op 22 december 2023. De reis kost nu € 1.869 per persoon (was €2.303) op basis van twee personen van een categorie E-passagiershut – een besparing van €434 per persoon.

Of bijvoorbeeld de ‘Magna on the Donau‘-cruise van acht dagen op AmaMagna, met vertrek op 11 februari 2024, nu € 1.864 p.p. (was € 2.281) in een categorie E-passagiershut – een besparing van €417 p.p.

Havengelden en extra’s (zoals vluchten en transfers) zijn niet bij het aanbod inbegrepen.

Jamie Loizou, Managing Director bij AmaWaterways: “Riviercruises bieden zo’n fantastische prijs-kwaliteitverhouding in vergelijking met equivalenten op het land, en onze nieuwste actie wordt dit nog aantrekkelijker”. “Eenmaal aan boord zullen onze gasten genieten van bekroonde, lokaal geproduceerde gerechten gecombineerd met gratis heerlijke wijnen, evenals een scala aan gratis m excursies aan land, waaronder fiets- en wandelmogelijkheden.”

Bekijk deze Mooie Cruises bij

Captain Cruise Cruisewinkel  

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

2 gedachten over “AmaWaterways kondigt 20% korting aan op luxe riviercruises

  • wij willen graag een nieuwjaar rivier cruises doen. Zijn er cruises die vertrekken NA de kerst. Harry Blokpoel, 06 1963 1880

    Beantwoorden
    • Ik heb je een berichtje gestuurd met wat mogelijkheden, hartelijke groet, Miriam

      Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *