A-ROSA blijft voor het eerst doorvaren tot eind januari

A-ROSA Cruises verlengt haar vaarseizoen tot eind januari 2024, in plaats van begin januari. Bovendien zullen de afvaarten in 2024, na een korte winterpauze, eerder dan ooit beginnen. De eerste cruises zullen eind februari 2024 starten.

A-ROSA viert deze verlenging en de aanhoudende sterke interesse in riviercruises met een speciale promotiecode. Door HELLO2024 in te voeren in de A-ROSA-boekingsmodule ontvang je een korting van 20 procent op alle 2024-routes (vanaf februari) in het Premium All-Inclusive-tarief. Deze royale aanbieding is slechts geldig t/m 31 juli en werkt in combinatie met de Super Vroegboekkorting.

Start eind februari 2024

Op de Rijn zal A-ROSA SENA’s eerste ‘Rhine City Experience‘-vertrek van vijf nachten nu drie weken eerder zijn op 29 februari 2024, varend naar Rotterdam, Amsterdam en Utrecht. Dit betekent dat er nu vier extra vertrekdata in de aanbieding zijn voorafgaand aan de oorspronkelijk geplande startdatum van 20 maart 2024.

Bovendien zal A-ROSA SILVA nu twee weken eerder vertrekken, op 2 maart 2024, met vier extra afvaarten van zijn vierdaagse ‘Mini Cruise Main & Lorelei’-route die nu al boekbaar is.

Op de Donau beginnen nu reizen van vier nachten vanaf 4 maart 2024 en afhankelijk van het schip en de reisroute is dit tot een maand eerder. Zo start A-ROSA FLORA haar ‘Donau Mini Cruise Cities & Wachau’-reisschema van vier nachten twee en een halve week eerder met vier extra afvaarten, terwijl de 5-daagse cruises van A-ROSA MIA en A-ROSA RIVA een maand eerder beginnen.

Het seizoen in Frankrijk en op de Douro eindigt zoals gepland in 2023 voordat de schepen hun jaarlijkse winterstop houden. Het seizoen op de Rhône & Saône loopt tot 31 oktober en op de Douro tot half november.

Miriam cruiste mee op de A-Rosa Sena en liet zich verrassen! Lees hier haar reportage.

Bekijk hier mooie aanbiedingen:
Rivier >
Donau
Douro
Nederland
Main
Moezel
Nijl
Rhone
Rijn
Saar
Seine
Wolga

Casual cruisen vanuit Wenen over de Donau

A-Rosa: 50% lastminute korting

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *